Burnt Orange: nuanța de roșu pentru primăvara 2020

Burnt Orange, un oranj închis, asemănător cu acea culoare pe care o capătă frunzele toamna, este noua nuanță de roșu care va fi la modă în primăvara anului 2020. Creatoarea acestei culorii este, cu siguranță, Ariel Winter, tânăra actriță care joacă în serialul american „Modern Family”. Nuanța despre care vorbim este una îndrăzneață și luminoasă, se aseamănă cu nuanța de cupru. Această nuanță se potrivește perfect persoanelor cu tenul deschis. Părul vopsit în această culoare va arăta perfect, indiferent de faptul că este scurt sau lung.

Cum se obține Burnt Orange?

După cum ne sugerează denumirea, această nuanță este un fel de roșu „ars”, o culoare care se aseamănă cu portocaliu și cupru, dar care conține un amestec de diferite nuanțe de roșu. Rezultatul este unul expresiv și plin de viață, potrivit persoanelor care doresc să-și schimbe look-ul, oferindu-i originalitate și dinamism.

Puteți obține destul de ușor nuanța dată, dacă sunteți blondă, va fi suficient să vopsiți părul până când veți obține intensitatea dorită, dacă aveți părul întunecat, va trebui să-l decolorați mai întâi pentru a obține nuanța Burnt Orange.

Îngrijirea.

Ca orice altă culoare roșcată, Burnt Orange are nevoie de o îngrijire mai specială. Fiind o culoare care tinde să se decoloreze destul de repede, va trebui să vopsiți părul cel puțin o dată pe lună, pentru a menține culoarea și pentru a vă bucura de o podoabă capilară frumoasă și strălucitoare.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

În 2020 vor fi în tendințe mai multe nuanțe de roșu.

Vă place această culoare? Ați dori să o încercați? Așteptăm cu drag comentariile Dumneavoastră!