”Burgundy hair” – părul de culoarea vinului fiert este un nou trend pentru anul 2019! Vedeți cum arată acesta!

Sezonul rece este timpul perfect pentru a savura un glintwein – o băutură caldă dulce, din vin fiert cu portocală și mirodenii aromate.

Iarna și-a intrat deja în drepturi și știm că un nou anotimp înseamnă un prilej potrivit pentru ca multe doamne să facă o schimbare de look. În această iarnă, tendințele sunt îndrăznețe și vă îndeamnă să încercați o culoare puternică, vibrantă, care va atrage privirile ca un magnet.

Pentru toți cei ce sunt într-un pas cu noile trenduri pentru 2019, venim să vă bucurăm – părul de culoarea vinului fiert este pe cât se poate de actual. Similar cu cea mai populară băutură a iernii, parul de culoarea vinului fiert are o nuanță roșie, aproape purpurie, cu atingeri subtile de portocaliu sau de ciocolată închisă. Suna foarte bine, nu? Așteptați să vedeți modelele din imagini – este magic! Vă prezentăm mai jos câteva imagini, care vă vor dovedi faptul că este o culoare deosebit de frumoasă.

 

Această nuanță de roșcat închis, cu un subton mov și tonuri subtile de scorțișoară sau oranj amintește de nuanța vinului Bordeaux pe care îl fierbi împreună cu condimentele aromate pe timp de iarnă. Avantajul îl constituie o mare varietate de nuanțe, ce pot fi perfect combinate. Aceste nuanțe se vor potrivi cel mai bine brunetelor. Pentru pielea deschisă, nuanțele luminoase ce amintesc de culorile fructelor de pădure sunt o opțiune bună.

În general, nuanța de Burgundy capătă o popularitate enormă în ultimul timp. Aceasta este prezentă atât în produsele cosmetice, cât și în colecțiile celor mai renumiți designeri. Este o culoare foarte des întâlnită chiar și în garderoba lui Kate Middleton.