Buline la modă: Cum se va purta acest imprimeu feminin în noul sezon

Imprimeul cu buline este clasic, fiind, de-a lungul timpului, preferatul fashionistelor din întreaga lume.

Iată care sunt tendințele următorului sezon.

Această ținută de culoare verde include pantaloni de mătase cu buline, o helancă kaki și o haină de blană. Din accesorii stiliștii au preferat să folosească ochelari de soare retro precum si o geantă verde cu decor argintiu.

1.

Rochiile elegante și moderne cu buline se potrivesc tuturor femeilor, indiferent de siluetă. În noul sezon ne vom putea bucura de foarte multe modele de rochii pe care le vom putea combina cu adidași, botine, stiletto, cizme înalte și sandale cu toc înalt.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Paita cu buline mari arată superb, în ​​combinație cu o fustă albă midi și sandale cu curele subțiri.

10.

O bluză transparentă cu buline mari va arăta foarte bine cu o pereche de pantaloni colorați, cu un palton simplu și cu un clutch minimalist.

11.

Nu există niciodată prea multe buline. Vă puteți convinge de acest lucru uitându-vă la următoarele ținute. Bluză și pantaloni cu buline sau fustă midi cu buline formează un tandem minunat, care poate fi purtat în noul sezon cu beretă, palton, eșarfă de mătase și un clutch modern.

12.

13.

14.

15.

16.

Stilistii ne sugerează să combinăm paltoanele gri cu buline negre contrastante cu o beretă lila, cu un pulover tricotat supradimensionat cu fustă cu imprimeu interesant, colanți negri groși și botine laconice.

17.

Fustele de șifon sau de satin sunt perfecte pentru fiecare zi sau pentru diferite evenimente. Puteți combina fustele cu buline cu o cămașă albă, blugi, paltoane și cu pantofi feminini cu talpă plată sau cu tocuri înalte.

18.

19.

Un crop top și o pereche de pantaloni largi formează o ținută perfectă pentru sezonul viitor.

20.

21.

22.