Broșe splendide, lucrate manual: 15 idei admirabile.

Astăzi vom analiza un element care ar trebui să fie un must-have în orice garderobă feminină, indiferent de sezon sau vârstă!

Broșele revin, cu pași rapizi, în modă, iar cele lucrate manual ocupă un loc special!

Broșele, atât de apreciate mai ales pe vremea bunicuțelor noastre, care le purtau cu cea mai mare eleganță, sunt din nou în tendințe, fiind accesoriul ideal care ne ajută să creăm ținute impecabile.

Cel mai adesea acestea pun în valoare reverul unui sacou, indiferent că îl purtați cu o fustă elegantă sau cu o pereche de pantaloni la fel eleganți. Le puteți purta creativ și dacă le veți pune pe un pulover pe care să-l îmbrăcați pentru a merge la serviciu. Trebuie sa fiți creative și veți obține, cu siguranță, cea mai frumoasa ținută.

Realizate sub formă de fructe de pădure suculente, păsări cântătoare, fluturi delicați, broșele arată minunat, decorându-ne hainele. Sunt foarte feminine și originale. Le puteri crea singuri, ori să mergeți la un meșter în care aveți încredere.

Vă oferim, în continuare, o selecție de broșe interesante pe care le veți purta cu plăcere.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

O ținută de seară poate sa fie cu adevarat spectaculoasă pentru doamna care o poartă dacă este accesorizată cum trebuie. O broșă este alegerea perfectă! O puteți agăța pe umărul unei rochii de seară, pentru că va da rafinament ținutei. De asemenea, o puteți prinde pe un clutch negru, va fi de mare efect!

Puteți transforma orice ținută, cu ajutorul acesteia, de la ținutele office elegantă, până la cele casual sau outfit-urile de seara ori de cocktail.

Vă plac broșele? Scrieți-ne în comentarii!