Broomstick: un fular chic croșetat pe o riglă. Nu credeam că poate fi atât de simplu!

Se pare că pentru a tricota un fular nu trebuie neapărat să petreci zile și săptămâni în șir cu andrelele sau croșeta în mâini. Aici și acum, te vom învăța cum să tricotezi simplu și rapid un fular simpatic cu ajutorul unei tehnici speciale, numită broomstick!

Punctul Broomstick este unul neobișnuit, acesta nu acționează ca un somnifer și nu te va lua plictiseala.

Vei reuși să stăpânești această tehnică interesantă dintr-o singură ședință.

Pentru asta vei avea nevoie de următoarele lucruri: fire frumoase (mohair, lână, fire de bumbac), o croșetă obișnuită, o andrea cu lungimea de 18 cm sau o riglă, foarfece și, bineînțeles, articolul nostru, în care veți găsi o instrucțiune detaliată despre tricotarea în punct broomstick.

Cu ajutorul acestui model frumos și original, în curând vei putea să creezi nu doar fulare, ci și poncho, mănuși, șaluri și chiar plapume tricotate. Dar îți sugerăm să începi cu fularul, deoarece este cel mai ușor de tricotat.

Iată ce fular drăguț vei obține în curând fără să te obosești nopți în șir tricotând cu andrele sau fără să pierzi timpul cu mersul la cumpărături în căutarea unui fular potrivit pentru tine sau pentru cei dragi ai tăi.

Draga noastră cititoare, nu amâna crearea acestui miracol călduros.

Pregătește toate cele necesare, urmărește tehnica de tricotat manual cu ajutorul riglei și creează cât mai multe lucruri frumoase și utile.