Bretonul? Tendința preferată a vedetelor: iată câteva sfaturi

Bretonul este un detaliu foarte apreciat de multe fashioniste datorită faptului că le face să arate mai tinere și mai feminine.

Să vedem împreună care sunt cele mai populare tipuri de breton pe care le preferă vedetele.

Cum se alege bretonul.  

Dacă aveți părul drept, primul tip de breton este acel francez, extrem de scurt: o alegere care vă va oferi, cu siguranță, un look îndrăzneț. Acest tip de breton este preferatul unor vedete precum Charlize Theron sau tânăra actriță Alice Pagani.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Pentru un look tineresc încercați o tunsoare cu breton asimetric, care va acoperi o parte a frunții. Scopul acestui breton este de a obține o tunsoare în scări, cu mai multe niveluri, care vă va oferi un look dinamic.

7.

8.

9.

10.

11.

Secretul unui breton perfect constă în alegerea formei acestuia în funcție de trăsăturile feței și a structurii părului. Nu uitați de faptul că bretonul este un accesoriu de o valoare extraordinară, care vă va face să arătați perfect.

12.

13.

14.

15.

16.

Dacă aveți un bob mediu sau lung, puteți opta pentru atât pentru un breton lung, nu foarte des, care vă va oferi un look modern și original. Dacă nu vă place bretonul lung sau cel ultra-scurt francez, există foarte multe tipuri intermediare care v-ar putea plăcea. Singurul nostru sfat este să acordați o atenție deosebită lungimii și structurii acestuia.

Încercați această idee interesantă pentru a vă transforma tunsoarea într-un mod rapid: încercați să vă scurtați bretonul cu doar câțiva milimetri și veți rămâne surprinse de rezultat.

Vă plac tunsorile cu breton? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!