Branțuri, plase și benzi elastice: secrete vestimentare la care recurg membrele familiilor regale

Pentru a arăta impecabil, membrii familiei folosesc o mulțime de trucuri precum branțuri de piele, inserții din silicon, plase de păr și lenjerie de corp specială.

Când este vorba despre aspect, membrii familiilor regale au o listă întreagă de responsabilități și reguli. Femeile din familia regală trebuie să poarte mereu ținute impecabile, deoarece toată atenția este concentrată asupra lor.

Stofe grele, siluetă montată și greutăți cusute de tivul rochiilor sau al fustelor.

Principesa Moștenitoare Maria, 2019.

Ducesa Kate, 2019.

Femeile din familia regală nu au voie să apară în public cu picioarele dezgolite.

Pentru ca vântul să nu le joace festa, doamnele aleg haine montate, din țesături dense. Ducesa Kate preferă, de obicei, costumele din tweed.

Croitorii casei regale cunosc foarte multe secrete, precum coaserea unor greutăți mici de plumb de-a lungul tivului rochiilor, pentru că uneori vântul se dovedește a fi inamicul cel mai mare.

Body-uri în loc de bluze.

Ducii de Sussex din Noua Zeelandă, 2018.

Megan la Wimbledon, 2019.

Pentru a avea întotdeauna un aspect îngrijit, ducesa Megan poartă body în loc de bluze sau cămăși.

Lenjerie specială.

Regina Rania, 2018.

Regina Letizia, 2019.

Pentru a reduce probabilitatea unei surprize în public, doamnele folosesc lenjerie de corp specială care fixează bine hainele de corp.

Încălțăminte mai mare.

Pentru a evita umflarea, calusurile și oboseala picioarelor, ducesa de Sussex preferă pantofii cu o mărime mai mare.

Iar pentru a nu aluneca folosește branțuri de silicon.

Ciorapi cu inserții de silicon.

Ducesa Kate, 2013

Ducesa Kate, 2019

Femeile din familia regală nu au voie să își expună picioarele dezgolite. Prin urmare, poartă mereu ciorapi fini. Pentru a nu aluneca, ducesa Kate folosește ciorapi cu inserții de silicon.

Coafură universală.

Ducesa Meghan, 2018.

Deseori, ducesa Megan preferă un coc mic și elegant pe care îl desface și obține o coafură cu bucle lejere, perfectă pentru seară.

Plase pentru păr.

Ducesa Kate la deschiderea The Nook Children’s Hospice, 2019.

Pentru a obține o coafură îngrijită Kate Middleton folosește plase pentru păr, care o ajută să aibă un păr perfect pe tot parcursul zilei. Aceste accesorii sunt invizibile, deoarece sunt foarte subțiri și au culoarea părului.

Clutch pentru acoperire.

Prințesa Diana la Serpentine Gallery din Londra, 1994.

Prințesa Diana la Gala Tate 100 de ani, 1997.

Geanta mică, pe lângă faptul că le completează ținuta, are și scopul de a acoperi zona decolteului. Prințesa Diana folosea clutch din satin pentru a-și acoperi această zonă atunci când ieșea din mașină.

Pălării cu elastic.

Prințesa Beatrice și prințesa Eugenie la serviciul bisericii din Duminica Paștelui la Capela Sf. Gheorghe de la Castelul Windsor, 2016.

Doamnele din familiile regale preferă să poarte deseori pălării, care nu alunecă de pe cap. Secretul lor este simplu: pălăriile sunt fixate cu benzi elastice subțiri de culoarea părului.

Branțuri de piele.

Pentru a nu-și obosi prea mult picioarele Kate Middleton pune branțuri de piele în pantofi deoarece absorb bine umezeala și oferă confort picioarelor.