Boho pentru pensionarele elegante: nu doar un stil vestimentar, ci…

Numai femeile nonconformiste și creative pot aprecia adevărata valoare a stilului Boho. Fiind unul din cele mai feminine și spectaculoase stiluri, Boho este promovat de multe case de modă și designeri cu renume. Țesăturile și culorile naturale, ținutele confortabile, toate fac parte din stilul Boho.

Fiind o combinație a stilului folk, gypsy, etnic, artizanal și vintage, stilul Boho oferă posibilitatea și libertatea de a alege cele mai îndrăznețe combinații! Încă o caracteristică specifică acestui stil este faptul, că piese sunt versatile, de aceea pot fi combinate între ele sau pot fi purtate separat. Deși trebuie să știți, că acestui stil îi sunt caracteristice ținutele stratificate.

Șifonul, blana, denimul, pielea, bumbacul, pielea întoarsă și catifeaua – toate se regăsesc în acest stil. Boho – se potrivește perfect femeilor ajunse la o vârstă elegantă 45+. În aceste ținute oricare femeie arată ca o fată puțin mai matură. Imprimeurile florale sau etnice și rochiile vaporoase și fustele maxi sunt de asemenea specifice acestui stil.

Completați ținutele în stil Boho cu accesorii îndrăznețe, care vor atrage privirile tuturor. Dacă doriți cu adevărat să creați o ținută în stil Boho, trebuie să purtați brățări, pălării, curele, ochelari, bentițe, cercei mari, genți deosebite… Regula este simplă: cu cât mai multe accesorii veți folosi, cu atât este mai bine!

Ținutele în stil Boho trebuie combinate cu încălțăminte comodă, cu tot felul de împletituri, preponderent de culori neutre sau modele din piele întoarsă. Foarte bine arată încălțămintea cu franjuri.

Boho nu este doar un stil de vestimentație, acesta este un stil de viață și o atitudine personală față de lumea înconjurătoare. Pentru a fi cu adevărat o promotoare a acestui stil deosebit, trebuie să iubiți și să respectați natura, să consumați doar alimente naturale, să fiți foarte creativă și nu în ultimul rând să trăiți în armonie cu propriul interior.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.