Bob stratificat: cea mai bună tunsoare pentru un volum frumos

Bob este o tunsoare clasică, care s-a transformat foarte mult în ultimii ani. Putem alege propriul model de tunsoare indiferent de tipul feței, vârstă, siluetă.

Bobul stratificat este una dintre cele mai populare coafuri din ultimul sezon.

Această tunsoare minunată, pe lângă faptul că adaugă volum părului, are și efect de întinerire.

1. Tunsoarea bob este îndrăgită, de mai mult timp, de majoritatea femeilor. Este foarte ușor de aranjat, indiferent de structura părului.  

2.

3. Dacă aveți părul fin, încercați o tunsoare stratificată și, cu siguranță, veți arăta minunat. Un alt avantaj al acestor tunsori constă în faptul că se aranjează foarte simplu.  

4. Dacă tunsoarea a fost realizată de un specialist bun, este suficient să uscați bine părul după spălare. 

5. Părul scurt la spate în combinație cu șuvițele mai lungi din zona feței vor alungi vizual gâtul și vor ascunde unele imperfecțiuni ale feței. Buclele moi vă vor adăuga feminitate și eleganță. 

6. Tinerele care aleg o astfel de tunsoare arată modern și îndrăzneț, iar doamnele mature par mult mai tinere și mai stilate. 

7. Tunsoarea bob poate fi completat cu diferite tipuri de breton și arată minunat cu orice culoare. 

8. Tunsoarea bob va fi mereu in trend datorită versatilității sale. Bretonul și șuvițele răzlețe conferă romantism și eleganță. Are un aer jucăuș și tineresc.

9. Abordările noi în crearea elementelor acestei tunsori ne permit să obținem un nou look și original.

Bobul stratificat este potrivit pentru femeile active care doresc să-și scoată în evidență individualitatea. Dacă aveți un stil de viață dinamic și nu aveți prea mult timp pentru aranjare, această tunsoare este o alegere excelentă.