Bob neted, o nouă tunsoare stilată, perfectă pentru fiecare zi!

Bobul neted este o tunsoare versatilă, care se aranjează destul de simplu și care vă va ajuta să aveți mereu un aspect simplu și elegant în același timp. Nu în zadar această tunsoare este preferata multor vedete.

Această tunsoare vă oferă posibilitatea de a vă aranja părul în mai multe feluri, veți arăta mereu impecabile. Coaforii sunt încântați de această tunsoare deoarece le permite să satisfacă dorințele celor mai pretențioase cliente. Această tunsoare este feminină, elegantă și oferă un plus de prospețime.

Dacă doriți o schimbare de imagine, nu renunțați în nici un caz la această idee. Această tunsoare care se potrivește majorității femeilor și este mereu actuală. Dacă veți opta pentru varianta alungită și veți alege o tehnică reușită de vopsire, veți putea modela cu ușurință forma feței, puteți ascunde neajunsurile și sublinia calitățile.

Vă propunem, în continuare, câteva fotografii din care să vă inspirați.

1. 

2. Tehnicile moderne de colorare, datorită varietății de culori, îi conferă părului un aspect frumos, sănătos, strălucitor, părând și mult mai des.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

Această tunsoare nu-și pierde din popularitate deja de câteva sezoane, dacă încă nu ați încercat-o, acum este momentul!

O tunsoare frumoasă este o garanție a încrederii în sine, un element important al feminității noastre. De aceea orice femeie trebuie să țină cont de tendințele modei pe care le propun anual stiliștii, schimbând doar puțin modelele din anii precedenți.

V-a plăcut tunsoarea Bob neted? Care dintre aceste modele de tunsori v-a plăcut cel mai mult și ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!