Bob foarte scurt: o tunsoare feminină foarte îndrăzneață

Tunsoarea Bob foarte scurtă este ideală pentru a vă descoperi feminitatea!

Tunsoarea Bob este una dintre tunsorile care se potrivește femeilor de orice vârstă.

Dar versiunea sa foarte scurtă se potrivește mai mult persoanelor care au trăsăturile feței regulate.

1. 

Cui i se potrivește această tunsoare?

Această tunsoare va atrage atenția asupra feței Dumneavoastră, de aceea, dacă aveți fața rotundă, dreptunghiulară sau triunghiulară, acestea vor ieși în evidență și mai clar. Pe de altă parte, dacă aveți față ovală, bobul foarte scurt vi se va potrivi perfect.

Care sunt culorile recomandate pentru această tunsoare?  

Bobul foarte scurt se potrivește atât pentru părul închis, cât și pentru cel deschis la culoare, dar nu uitați că în acest sezon sunt în tendințe diferite tehnici de colorare care i-ar putea adăuga părului Dumneavoastră mai multă luminozitate, datorită contrastelor și a jocurilor de culori.

Cum se personalizează această tunsoare?   

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu: discutați cu un harstylist bun în care aveți încredere! Doar cu ajutorul unui profesionist veți reuși să obțineți cel mai bun rezultat. Dar, înainte de a discuta cu el, vă puteți crea o idee despre această tunsoare foarte scurtă: studiați-vă foarte atent fața în oglindă și gândiți-vă care sunt punctele forte și care sunt micile imperfecțiuni pe care ați dori să le ascundeți.

Acestea fiind spuse, vă propunem o selecție de fotografii care v-ar putea ajuta să vă găsiți tunsoarea perfectă. Dar nu vă grăbiți: calea spre tunsoarea perfecte ar putea fi uneori lentă și plină de obstacole.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Care dintre aceste tunsori v-a plăcut cel mai mult și ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!