Bob cu volum: o tunsoare reușită, care ascunde cu succes schimbările care apar odată cu înaintarea în vârstă

Toate femeile visează să fie mereu tinere și frumoase.

Pentru aceasta trebuie să avem mereu grijă de aspectul nostru și, pe lângă aceasta, să ne alegem cu mare atenție tunsoarea, deoarece aceasta joacă un rol foarte important.

Cea mai bună opțiune pentru acest scop este tunsoarea bob cu volum. 

1.

2.

Există foarte multe tipuri de bob, motiv pentru care este considerată o tunsoare foarte versatilă, care se potrivește tuturor femeilor. 

Bobul este perfect atât pentru părul mediu cât și pentru cel scurt. Deosebit de populară este tunsoarea bob în scări, care-i oferă părului un volum uimitor, indiferent de structură.

3.

4.

Bobul graduat este preferatul doamnelor stilate și elegante. 

Datorită efectului de anti-îmbătrânire această tunsoare este preferata doamnelor mature, dar și a domnișoarelor tinere.

5.

6.

7.

8.

Datorită tehnicii speciale care constă din șuvițe de diferite lungimi, această tunsoare vă permite să obțineți mai mult volum și strălucire. Tranzițiile pot fi clare sau practic invizibile. Acest lucru depinde de lungimea părului și de scopul coaforului Dumneavoastră.

Tunsoarea bob arată perfect cu diferite forme de breton.

Bretonul se alege în funcție de lungimea părului. Un breton potrivit are efect de întinerire, ascunde unele mici imperfecțiuni care apar odată cu înaintarea în vârstă.

9.

Doamnelor mature li se potrivește de minune bretonul oblic alungit.

10.

11.

Bobul volumetric este una dintre cele mai reușite și mai moderne tunsori ale acestui sezon care, cu siguranță, va fi la modă mai mulți ani. De aceea nu ezitați să o încercați.

Vă place tunsoarea bob? Ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!