Bob-carre este în top în acest an! Alege-ți propriul model al acestei tunsori trendy.

Primăvara este anotimpul în care femeile sunt bine dispuse zi de zi! Se știe că tunsoarea are un rol important atâta pentru aspectul și ținuta noastră, cât și pentru confortul și starea psihologică în general. În plus alegerea unei tunsori potrivite e o soluție sigură pentru a întineri cu câțiva ani!

Selecție de tunsori bob-carreAvantajele tunsorii bob-carre

Popularitatea acestei tunsori este uneori chiar uimitoare. Dar de fapt totul e destul de simplu: secretul său e în faptul că tunsoarea e universală. Orice femeie poate opta pentru bob-carre indiferent de vârstă, tipul părului, al pielii, forma feței etc.
Un avantaj important al acestei tunsori este capacitatea sa de a corecta liniile feței.

Datorită varietății mari de modele, o tunsoare aleasă corect poate scoate în evidență ochii sau poate alungi vizual fața rotundă.

Totodată bob-carre nu are nevoie de mult timp pentru aranjare, iar acesta e un avantaj important pentru ritmul nostru de viață. Pentru o ținută cotidiană e suficient să aveți la îndemână un uscător de păr, un pieptene și spumă de păr. Din bob-carre puteți face și o mulțime de coafuri pentru ocazii speciale.

Bob-carre pentru păr scurt

Părul lung este extrem de frumos, dar condiția e ca el să fie mereu în stare aproape ideală. Din păcate ritmul de viață contemporan de multe ori nu ne lasă timp pentru asta, de aceea multe femei optează pentru tunsori scurte, iar bob-carre este una din cele mai reușite alegeri în acest sens.Vă recomandăm să optați pentru modele asimetrice care au o ușoară notă de neglijență. Dacă aveți lucru de birou, un hair-stylist experimentat vă poate face o tunsoare perfectă, pe care să o puteți ajusta rapid și simplu între ținuta cotidiană și cea de birou.Bob-carre pentru păr mediu

Multe femei consideră că bob-carre este o soluție exclusivă pentru păr scurt, dar nu e adevărat. Asta v-o poate confirma orice specialist. Mai mult decât atât, în acest an bob-carre pentru păr mediu este în topul popularității.


E foarte interesant că această tunsoare e potrivită pentru orice tip de păr. Prin bob-carre părul dens poate fi făcut mai ușor și texturat, iar părul subțire ar căpăta un volum elegant.

Bretonul merită o atenție deosebită în cazul tunsorii bob-carre. Vă recomandăm să atrageți atenția la modelele de breton asimetric, alungit sau filat.Bob-carre alungit

Sigur tunsorile clasice sunt mereu actuale, dar femeile tinere de obicei își doresc să exprime prin tunsoarea lor și puțină îndrăzneală.

În acest caz o alegere perfectă ar fi varianta alungită a bob-carre. Cu această tunsoare veți arăta la fel de plină de feminitate, dând dovadă totodată și de un caracter îndrăzneț. Iată de ce multe vedete optează anume pentru această variantă.


Să aveți în vedere că și alungirea poate fi diferită. Unele femei preferă treceri și unghiuri line, altele își doresc soluții mai îndrăznețe.

În general se consideră că unghiul ideal e cel ce respectă linia maxilarului, dar cel mai bine e să consultați specialistul dvs., care cu siguranță vă va propune o alegere potrivită anume pentru aspectul dvs.


Graduare elegantă

Mai devreme sau mai târziu orice femeie își dorește anumite schimbări, iar tunsoarea bob-carre nu scapă de această tendință. Totuși e important să vă gândiți bine înainte de a lua măsuri radicale.

Graduarea este o tehnică foarte potrivită pentru astfel de cazuri. Ea vă va face părul mai voluminos și îi va conferi un aspect interesant. Totodată lungimea părului va rămâne aproape neschimbată, astfel încât puteți scurta doar firele despicate.

Însăși graduarea se face pe stratul exterior al părului, astfel obținându-se un volum suplimentar. La dorință puteți lăsa șuvițele din față mai alungite pentru a obține o tunsoare și mai originală și expresivă.