Bluze moderne și frumoase pentru sezonul de primăvară 2020

Timpul de afară ne șoptește deja că este timpul să renunțăm la pulovere și să ne scoatem cămășile și bluzele frumoase și delicate din șifonier.

Să vedem care sunt cele mai noi tendințe vestimentare pentru sezonul de primăvară 2020.

1. Accent pe mâneci.

În acest sezon vor fi la modă mânecile bufante, transparente, mânecile cusute din alt tip de stofă sau de altă nuanță, mânecile-felinar, mânecile-clopot, decor sub formă de dungi, dantelă, mărgele etc.

Dacă aveți umerii largi, atunci ar fi bine să evitați modelele cu volum în zona umerilor.

2. Bluzele transparente.

Aceste modele sunt în tendințe mai multe sezoane la rând, iar sezonul primăvară-vară 2020 nu a făcut excepție. Bluzele transparente sunt feminine și romantice. Stiliștii ne recomandă să nu optăm pentru modele complet transparente, deoarece nu ne avantajează.

3. Bluzele cu elemente din dantelă.

În 2020 sunt la modă bluzele din dantelă, incredibil de frumoase, feminine și romantice. Dantela de bumbac este hitul sezonului.

4. Bluzele cu volane și funde.

Puteți alege modele cu volane și funde mari su mici, depinde de preferințele individuale.

5. Cămășile.

Bluzele de tip cămașă, cu o croială elegantă, sunt extrem de populare în sezonul de primăvară-vară 2020. Sunt la modă și modelele din piele ecologică, cu imprimeuri și cele volumetrice.

6. Bluze cu umerii descoperiți.

Dacă aveți umerii frumoși, acordați neapărat atenție acestei tendințe. Aceste bluze arată foarte bine cu pandantive în stil minimalist și cu cercei mari.

7. Culori și imprimeuri la modă.

Liderul acestui sezon este considerată bluză albă. Dar nu toate fashionistele preferă să poarte haine de culoare albă. În acest sezon vor fi deosebit de populare atât nuanțele pastelate (levănțică, mentă, bej, albastru etc.), cât și cele saturate (oranj, fucsia, roșu, galben și albastru clasic).

Imprimeurile acestui sezon vor fi următoarele:

— carouri;

— dungi;

— florale;

— animal print;

— buline;

— tropicale;

— geometrice;

— tie-dye.

8. Gulerul înalt.

Bluzele cu guler înalt arată perfect, dacă aveți gâtul lung. În colecțiile unor designeri celebri există modele clasice de bluze cu gulerul înalt, cât și non-standard, decorate cu dantelă, volane, accesorii, cravate, broderii etc.