Blugi și pulover: 26 de combinații interesante pentru anul 2021

Iarna este în toi și ne așteaptă multe zile reci înainte. Cum să ne îmbrăcăm în aceste zile ca să ne fie comod, cald și să arătăm bine?

Cea mai bună opțiune este ținuta formată din blugi și pulover.

Vă propunem câteva idei interesante care, cu siguranță, vă vor plăcea.

Pentru a atrage privirea și admirația celor din jur încercați să țineți cont de câteva reguli simple pentru combinarea puloverelor cu blugi.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Blugi cu talie înaltă și pulover.

Designerii consideră că în acest an fiecare femeie ar trebui să aibă în garderobă o pereche de blugi scurți cu talie înaltă.

7.

8.

9.

10.

Blugi skinny și pulover supradimensionat.

Blugii skinny sau cei clasici arată foarte  bine cu pulovere. Stiliștii ne recomandă să alegem pulovere supradimensionate, care se potrivesc tuturor.

11.

12.

Blugi clasici și pulover călduros de tricot.

O ținută simplă și stilată. Puloverul poate fi supradimensionat sau pe corp, iar culoarea acestuia nu contează. Blugii pot fi albaștri sau negri, iar încălțămintea poate varia de la stiletto la adidași.

13.

14.

Blugi rupți și pulover confortabil.

Pentru stilul urban o pereche de blugi rupți și un pulover sunt o combinație excelentă. Unele fashioniste aleg pulovere în culori și stiluri tradiționale, iar cele mai îndrăznețe optează pentru pulovere supradimensionate, care acoperă aproape întreaga parte superioară a corpului. Blugii rupți sunt un articol vestimentar destul de excentric, dar, în același timp, completează armonios imaginea femeilor de orice vârstă.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Stilul romantic: pulover cu spatele dezgolit și blugi.

Femeile romantice preferă hainele deosebite. Un exemplu ar putea fi un pulover cu spatele dezgolit sau cu panglici de satin, șireturi și alte inserții decorative, care se combină cu orice stil de blugi.

26.

Blugii și puloverele formează ținute comode, stilate și versatile, potrivite pentru orice vârstă și stil.