Blugi pentru femei, actuali în sezonul 2020: la ce tendințe noi ar trebui să atrageți atenție?

Blugii practici și confortabili, aparent, nu vor părăsi niciodată lumea modei și zilele de rutină ale oricărei femei. Modelele sunt doar modificate periodic, ținând cont de ultimele tendințe. Pentru a vă simplifica alegerea tipului de blugi potriviți, vă îndemnăm să vedeți care sunt modelele cărora ar fi bine să le acordați o prioritate.

La ce modele de blugi ar trebui să atrageți atenție în acest sezon?

1. Talia înaltă

Culoarea blugilor poate fi diversă, dar o croială cu talia înaltă este obligatorie. O astfel de croială arată grozav atât în versiunea culorilor întunecate, cât și în cele deschise.

1.1 

2. Blugi skinny 

Nu vă grăbiți să scăpați de acest tip de blugi. Dacă îi veți purta corect, cu siguranță vă vor înfrumuseța silueta. Principalul lucru este că talia să fie înaltă, lungimea competentă, iar o bluză sau un pulover ar trebui să fie într-un model croit liber.

2.1

3. Blugi cloș

S-au întors în modă! Chiar cu un triumf și bucurie, pentru iubitoarele de imagini extravagante. Combinați-le cu o varietate de îmbrăcăminte exterioară și încălțăminte.

3.1

3.2

3.3 

4. Nuanța albăstrie

Această nuanță arată deosebit de respectabil. Purtați astfel de blugi cu cizme tip botford.

4.1

5. Blugi scurtați

Acești blugi arată foarte bine cu niște ghete brutale sau cizme rafinate.

5.1

6. Nuanțe întunecate

O nuanță de gri sumbru sau blugi un pic mai deschiși decât negrul sunt acum cu siguranță în favor. Din punct de vedere vizual, vă vor face mai slabă și vor arăta mai simpatic decât blugii de culoare neagră.

6.1

6.2

7. Blugi decorați cu perle

Designul perlat tinde să câștige aproape toate articolele din garderobă și modelele de accesorii. Principalul lucru este ca perlele să fie mari și să se combine în culori cu alte detalii ale imaginii.

7.1

8. Gri deschis

Nuanța de ceață poate fi, de asemenea, aleasă fără teamă. Astfel de blugi originali vor deveni cu siguranță punctul culminant al imaginii.

8.1

9. Blugi banane

Modelul scurt va fi cel mai popular în anul următor. Mai ales dacă preferați nuanța cerească.

9.1

10. Croială dreaptă

Acest hit de toate timpurile este potrivit pentru orice tip de siluetă, orice vârstă și stil. Este de dorit ca materialul să fie dens, iar culoarea în trend, de exemplu, gri.

10.1

10.2

10.3

11. Cloș mulați

Acest tip de blugi vor fi pe placul iubitoarelor de a atrage atenția asupra lor. În partea de sus, astfel de blugi sunt foarte îngustați, iar în partea de jos sunt evazați. Acordați atenție stilurilor scurte.

11.1

Alegeți blugi ținând cont de caracteristicile siluetei, vârstei și stilului de viață. Atunci cu siguranță nu veți regreta achiziția!

Permiteți-vă să fiți frumoase mereu!