Blugi ideali pentru frumoasele cu forme pufoase: 30 de ținute elegante cu blugi boyfriend

Mult timp creatorii din lumea modei nu se puteau decide dacă femeile plinuțe pot purta haine strânse pe corp sau nu. Dar acum câteva decenii a apărut o soluție care să le ofere această posibilitate femeilor, scoțând în evidență avantajele formelor voluptoase. Această soluție de “compromis” sunt blugii boyfriend.

Astăzi nu e de mirare să vezi femei plinuțe îmbrăcate în astfel de blugi și asta e chiar impresionant.

Blugi boyfriend pentru forme voluptoase

Blugii boyfriend sunt o expresie îndrăzneață a caracterului feminin. Chiar din denumire este clar că stilul acestor pantaloni se înscrie perfect în tendința interesantă de transfer al hainelor din garderoba bărbătească în cea feminină.

Acești blugi au câteva trăsături care îi deosebesc de alți pantaloni pentru dame:

1. Talia joasă, care asigură un aspect elegant și echilibrat al șoldurilor.

2. Croială liberă pe interiorul picioarelor. Blugii și pantalonii clasici sunt strânși pe corp în această zonă.

3. Lungimea nu depășește gleznele. Chiar dacă blugii sunt mai lungi, capetele se răsucesc cel puțin până la nivelul gleznei.

4. Chiar și perechile nou au un aspect de parcă ar fi purtate deja. Acest efect se obține în mod intenționat, nu vă speriați de asta.

Astăzi există o mulțime de modele de blugi boyfriend, dar toate se poartă liber și confortabil.

Se merită să porți așa ceva?

Cu siguranță! Cele mai multe femei plinuțe evită din răsputeri hainele cu croială liberă, crezând că ele creează vizual și mai mult volum. Dar blugii boyfriend sunt o excepție în acest sens, căci ei sunt strânși pe corp anume în zona șoldurilor și scot astfel în evidență avantajele formelor generoase. Unica excepție ar fi femeile scunde, pentru care se recomandă alte soluții vestimentare.

Ornamente și design

În acest sens vă recomandăm să optați pentru minimalism. Cel mai bun decor pentru acești blugi este simularea uzurii și micile rupturi. În plus orice ornament sau obiect decorativ atrage atenția celor din jur, ceea ce nu întotdeauna este bine în cazul nostru.

Dacă vă limitați la rupturi, ar trebui să optați pentru modele moderate, la fel ca și în cazul imprimeurilor, unde imaginile trebuie să fie mici și deloc țipătoare.

Soluții cromatice

Ar fi bine să renunțați din start la culorile deschise, căci ele cresc și mai mult formele. Astfel cele mai reușite modele ar fi cele de culoare neagră, albastru închis sau verde închis.

Recomandări pentru o alegere potrivită

  • Sigur există foarte multe modele de blugi boyfriend, dar când alegeți o pereche trebuie să atrageți atenția nu doar la stil, ci și la tipul siluetei dvs.
  • Silueta de tip “pară” se caracterizează prin șolduri generoase, de aceea ea are nevoie de libertate chiar începând cu nivelul taliei.
  • Femeile cu siluetă de tip “clepsidră” au o alegere mult mai largă, căci o astfel de figură arată foarte bine chiar și la femeile plinuțe.
  • Blugii boyfriend nu au limită de vârstă, unicul principiu de respectat este să evitați ornamentele impunătoare.

Cu ce pot fi asortați

Blugii boyfriend pot fi incluși în ținute foarte diverse. Pentru o plimbare în aer liber sau o ieșire în club puteți opta pentru orice tipuri de tricouri și un minim de accesorii. Bunăoară un ceas elegant ar fi o alegere excelentă, dar important e să fie de calitate, căci un singur accesoriu pe mână atrage multă atenție.

Blugii boyfriend vă pot fi utili chiar dacă aveți nevoie de o ținută de birou. Asortați-i cu un sacou minimalist și o poșetă mică, evident cu condiția că pantalonii nu au nici un fel de imprimeuri sau elemente decorative.

Acest tip de blugi este extrem de util pentru femei și e foarte universal. Pentru garderoba femeilor cu forme voluptoase aceasta e o adevărată comoară!