Blugi albi skinny: 9 ținute minunate pentru acest sezon

Culoarea albă este una foarte luminoasă, însă dezavantajul ei este că se murdărește foarte ușor. Din această cauză oamenii mereu au o reținere atunci când doresc să cumpere haine albe. Însă dacă în mod constant alegem doar lucruri practice, ne lipsim de satisfacția de a arăta elegant, sclipitor și scump. Blugii albi skinny se numără printre astfel de piese.

Blugii skinny sunt versatili și confortabili. Ei se încadrează perfect în ținutele casual, fie că ieși la o plimbare în parc, mergi la cumpărături, la un film sau în vacanță. O pereche de skinny albi nu va trece niciodată neobservată. În plus, cu o singură pereche poți crea o mulțime de ținute cu alte piese vestimentare pe care le ai deja în garderobă

Nouă ținute chic cu o pereche de skinny albi

Poți crea cu ușurință o ținută business dacă asortezi blugii skinny cu un sacou, o pereche de pantofi clasici și o geantă. Un astfel de set nu necesită experimente cromatice.

O pereche de blugi albi skinny și un tricou larg formează o combinație minunată. Îți poți completa ținuta vestimentară cu câteva accesorii în nuanțe de roșu-maroniu. O geantă tip poștaș, o curea, o pereche de sandale și un sacou clasic – și nimic mai mult.

Un mare avantaj al blugilor albi skinny este că aceștia se potrivesc perfect cu orice gamă de culori. De exemplu, cu albastru. Aceasta este o combinație clasică și elegantă. Un pulover albastru, o geantă albastră voluminoasă și o pereche de pantofi eleganți cu toc formează o ținută grozavă.

În zilele calde poți combina o pereche de blugi albi skinny cu un tricou alb cu dungi negre. Un asemenea ansamblu nu are nevoie de accesorii în plus, de aceea modelul poșetei pe care o vei purta poate fi unul clasic. În cazul unei posibile răciri a vremii, poți să iei cu tine un pulover de orice culoare.

Ansamblul de zi cu zi care te va avantaja este cu siguranță cel format din skinny albi și o pereche de pantofi sport. În același timp nu este deloc necesar ca întreaga ținută să fie în stil sport.

Un sacou drept în nuanțe pastel și o geantă clasică mare vor completa ținuta într-un mod elegant.

Jeanșii skinny albi admit prezența detaliilor stridente. Dacă ai ales un outfit alb-negru optează pentru o geantă roșie. Această pată stridentă va aduce ținutei un accent frumos și rafinat.

Nu uita că blugii albi skinny pot fi combinați nu doar cu tricouri, ci și cu cămăși clasice. Alege o centură frumoasă și colorată, cum ar fi una cărămizie. Ținuta cărămizie va fi completată de o geantă-rucsac și o pereche de pantofi bej cu toc.

Dacă ai ales să porți împreună cu blugii albi skinny nu o cămașă albă, ci una în carouri albastre, atunci centura nu este obligatorie. În acest caz însă accentul cromatic trebuie adus printr-o geantă mare cărămizie.

Dacă dorești o ținută mai comodă înlocuiește pantofii cu toc cu o pereche de teniși albi.

Ținuta romantică de vară poate fi creată cu ușurință dacă împreună cu blugii albi skinny vei purta o bluză vaporoasă cu imprimeuri florale în nuanțe fine. Rămâne doar să completezi ținuta dată cu o pereche de sandale în nuanțe deschise cu toc gros și curele împletite și o geantă în stil clasic.

Primăvara a sosit deja și vara bate și ea la ușă. E timpul să ții cont de sfaturile designerilor vestimentari pentru sezonul de primăvară-vară și să-ți cumperi o pereche de blugi albi skinny.