Blond argintiu: 10 modele inspirate de ombre gri pentru un look îndrăzneț

Se pare că noile tendințe apar în lumea modei cu viteza luminii. Dar unele, de exemplu vopsirea părului în nuanțe de gri, sunt disponibile de ceva timp și câștigă tot mai multă popularitate. Din fericire, tendințele moderne în materie de vopsirea părului, oferă libertate deplină în alegerea look-ului și încurajează experimentele îndrăznețe, care pun în valoare stilul unei femei.

În acest sezon este în vogă ombre cenușiu (trecerea graduală). De la șuvițe scurte, îndrăznețe până la buclele lungi, acest tip de colorare este potrivit pentru toate femeile. Stiliștii oferă și treceri superbe graduale de la cenușiu închis, aproape negru, până la cenușiu natural.

Ombre argintiu

1. Nuanțe închise de blond cenușiu

Această culoare conferă părului o ușoară strălucire metalică. Trecere graduală de la cenușiu întunecat la cenușiu deschis spre capete, conferă un look sofisticat și unic.

2. Trecerea graduală de la purpuriu la gri.

Aceste culori conferă volum coafurii dvs. Pentru ca vizual părul să fie mai voluminos, rugați stilistul dvs să combine nuanțele de negru, lila și argintiu.

3. Amestec de bej și cenușiu

Tranziția treptată a culorii de la rădăcinile de culoare întunecată spre nuanțe de bej. Vârfurile argintii vor încununa acest ombre.

4. Vârfuri în nuanță de roz

Combinația roz și gri este preferată de multe fashioniste. Nuanța de cenușiu poate servi drept bază pentru orice combinație de culori. Roz fin, piersic suculent și nuanța de gri, sunt cele mai interesante combinații pentru a crea un ombre luminos.

5. Blond perlat

Dacă vă place nuanța de blond perlat, atunci acest ombre este în special pentru dvs. Începe cu nuanțe de oțel sau argintiu de la rădăcini, transformându-se ușor în blond perlat. Acest ombre conferă părului strălucire și rafinament.

6. De la albastru la nuanța de ciocolată

Când vreți să fiți atât o brunetă naturală, cât și o zână de basm, ar trebui să încercați această combinație minunată. Culoarea gri aici este o tranziție între albastru și maro.

7. Ombre inversat

Adăugați un pigment întunecat la vârfurile părului. Acest ombre este perfect, atât pentru părul drept cât și pentru cel ondulat. Dacă sunteți blondă, atunci acest ombre este cel mai potrivit pentru dvs.

8. Cenușiu deschis

Acest ombre îl obțineți amestecând nuanțele gri cărbune cu vopsea argintie metalică dar puteți adăuga și o nuanță de maro natural, pentru a obține un ombre special. Veți fi încântată de acest ombre misterios pe păr cenușiu!

9. Scoateți în evidență vârfurile.

Vreți să încercați un ombre gri, dar vă este frică să faceți schimbări radicale? Această combinație este foarte rafinată și în același timp, rădăcinile părului rămân naturale.

10. Părul în stil Cruella

Spectaculoasa Cruella De Ville, este una dintre cele mai recunoscute imagini din desene animate Disney. Părul ei bicolor alb și negru a devenit o sursă de inspirație pentru multe femei încurajându-le să încerce colorarea split hair. Gri este folosit în acest caz, ca o tranziție orizontală de la alb la negru.

A vopsi doar vârfurile părului este o opțiune perfectă mai ales, că în următoarele luni nu va trebui să vă îngrijorați de altă vopsire. Coafura va avea un aspect natural și cu rădăcinile crescute. În ciuda faptului că tehnica ombre este considerată cea mai benignă, este necesar să aveți grijă de părul dvs.

Este ciudat faptul că majoritatea femeilor se tem să-și schimbe culoarea părului chiar și în nuanțe naturale, nemaivorbind de nuanța argintie. Dar femeile care și-au asumat riscul au fost mulțumite de rezultat. De ce să nu încercați? Este momentul să vă debarasați de stereotipuri în ceea ce privește aspectul fizic și vârsta.

Ce opțiune v-a plăcut?