Blake Lively și Ryan Reynolds ne demonstrează cu succes că relațiile de durată sunt posibile. Principalul lucru este să găsim persoana potrivită

Ryan Reynolds și Blake Lively sunt un exemplu viu al unei prietenii puternice care s-a transformat într-o relație amoroasă. Cuplul a fost de nedespărțit din momentul în care s-au cunoscut și au împreună trei fiice.

Suntem de părerea că, indiferent de încercările pe care le oferă viața, sufletele pereche vor găsi o modalitate de a se regăsi.

Începutul relației lor arată ca o melodramă întortocheată.

Reynolds și Lively s-au întâlnit pe platoul filmului „Green Lantern”, în care au jucat rolurile principale. La acea vreme Ryan era căsătorit cu Scarlett Johansson, iar Blake era împreună cu Penn Badgley. Actorii nu și-au putut imagina că Universul avea alte planuri pentru ei.

Prietenia a pus bazele unei relații puternice.

Blake și Badgley s-au despărțit în 2010, iar Reynolds și Johansson au divorțat un an mai târziu. Până atunci, între viitorii soți începuse deja o prietenie strânsă și chiar s-au întâlnit cu familiile. „A fost o întâlnire foarte incomodă pentru partenerii noștri, pentru că între noi doi apăruse deja scânteia. La început mi s-a părut ciudat, pentru că multă vreme am fost doar prieteni. Dar se vede că prietenia este cel mai bun început al unei relații”, sunt afirmațiile lui Reynolds despre acea situație.

În 2011 a început o poveste de dragoste între Lively și Reynolds, iar prima întâlnire a fost la un restaurant. Cine ar fi bănuit că cei doi se apropiau pas cu pas de unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor – o nuntă secretă , care a avut loc deja în 2012. Soții și-au jurat unul altuia dragoste și fidelitate, fiind înconjurați de familie și de prietenii cei mai apropiați. A durat ceva timp până când această știre să fie cunoscută presei.

Au devenit o familie.

Lively îl vede pe Reynolds în primul rând ca pe cel mai bun prieten al său, iar acest lucru demonstrează încă o dată că partenerii care sunt legați nu numai prin dragoste, ci și prin prietenie, au mai multe șanse de a construi o relație pe termen lung. În ciuda programului de lucru încărcat, cuplul petrece mult timp împreună. Ryan chiar a scris în glumă pe pagina sa de Twitter: „Mi-aș dori să am mai mult timp pentru mine”.

Într-un interviu Blake a vorbit despre soțul ei: „Știam că va deveni cel mai bun prieten al meu pe viață. Și asta înseamnă foarte mult pentru mine. Nu am avut niciodată o asemenea prietenie.”

Cuplul încearcă să-și țină în secret viața personală.

Nașterea primului lor copil le-a provocat foarte multe emoții!

Fiind constant în lumina reflectoarelor, cuplul a încercat să ascundă copiii de publicul larg  până când Reynolds a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Mulțimea a aplaudat când a văzut pentru prima dată întreaga lor familie.

Nici felicitările de ziua de naștere nu au fost lipsite de glume.

Blake și Ryan nu încetează să-și împărtășească fericirea conjugală în timp ce fac glume inofensive unul despre celălalt. Odată, de ziua lui Lively Reynolds, a postat o fotografie cu ei împreună, în care a decupat-o pe Lively și a scris: „La mulți ani soției mele minunate”.

Programul încărcat nu este o piedică pentru îndrăgostiți.

Soților nu le place să se despartă pentru mult timp, de aceea merg împreună pe platourile de filmare. „Încerc să fiu cât mai des cu familia mea. Este grozav că petrecem majoritatea timpului împreună”, recunoaște Reynolds. Acest stil de viață îi permite cuplului să acorde suficientă atenție copiilor și întărește legătura dintre toți membrii familiei.

Ryan ne-a împărtășit și secretul lor: „Creștem împreună. Învățăm unii de la alții. Deci da, sunt norocos să am o astfel de parteneră.” Dragostea sinceră nu cunoaște bariere.