Bijuterii pe care ar trebui să le evite doamnele care au trecut de vârsta de cincizeci de ani.

Bijuteriile au fost și sunt un element important în viața oamenilor încă din vremuri străvechi, având o simbolistică aparte în funcție de cultură și de tradiții.

Este destul de dificil uneori să ne alegem bijuteriile care să ne pună în evidență stilul deoarece există foarte multe opțiuni.

De aceea am decis să vă oferim în acest articol câteva sfaturi despre cum să vă alegeți bijuteriile care vi se potrivesc.

Alegerile pe care le facem în materie de bijuterii vorbesc foarte mult despre caracterul nostru.

Unele femei comit o greșeală, cumpărându-și multe bijuterii pe care nu știu cum să le combine.

Apropo, alegerea corectă a inelelor și combinația lor cu alte bijuterii este foarte importantă pentru crearea ținutei perfecte.

Cum se poartă bijuteriile.

Dacă ați trecut de vârsta de 20 de ani ar trebui să renunțați la inelele mari și la brățările din silicon care se potrivesc doar adolescentelor.

O altă sugestie ar fi să nu exagerați cu numărul de accesorii realizate din pietre naturale. Atunci când alegeți un astfel de inel, trebuie să acordați o atenție deosebită culorii și mărimii pietrei și să ne gândim dacă acesta se va asorta cu vreo ținută din garderoba noastră.

Apropo, inelele din lemn sunt foarte originale și practice, de aceea vă recomandăm să le încercați.

Există multe dezbateri cu privire la posibilitatea de a purta în același timp bijuterii din aur și din argint. De fapt aceste două metale arată foarte bine împreună, dacă știți cum să le combinați corect.

Dacă doriți, spre exemplu, să purtați câteva inele elegante minimaliste, o puteți face fără ezitare, dar, în același timp, nu vă recomandăm să combinați mai multe bijuterii masive din diferite metale.

Conform etichete, nu se recomandă să purtați mai mult de trei inele pe ambele mâini. Cu toate acestea, multe fashioniste uită de această regulă și se simt perfect atunci când au mai multe inele.

Există o singură regulă corectă care vă va fi de ajutor: numărul total de accesorii dintr-o ținută nu trebuie să depășească 11 unități.

Un alt detaliu important este accentul: dacă doriți să vă scoateți în evidență mâinile, atunci puteți purta 5 sau chiar 10 inele simultan, cu condiția ca acestea să se combine între ele și să se integreze în ținuta aleasă.

Cu toate acestea nu uitați că, în acest caz, trebuie să aveți și o manichiură perfectă.

Dacă doriți să-i dăruiți unei femei un inel, trebuie să țineți cont de vârsta ei: pentru o domnișoară se recomandă un inel fin care îi va scoate în evidență tinerețea și frumusețea mâinilor sale.

În timp ce unei doamne respectabile i se va potrivi un inel cu o piatră masivă.