Bătrânețea nu începe odată cu ridurile, ci cu faptul că purtăm ținute care nu ne avantajează

Unele femei ajunse la aceeași vârstă arată ca niște „bunicuțe”, în timp ce altele arată ca niște domnișoare. Și acest lucru nu depinde de ridurile de pe față.

Pentru a obține un look tineresc trebuie să avem mare grijă de păr și să ne alegem ținutele cu atenție.

Iată ce ar trebui să purtăm pentru a părea mai tinere.

1. Costum cu pantaloni. Optați pentru nuanțe deschise, iar modelul poate fi atât clasic, cât și cu o croială neobișnuită. O eșarfă colorată și o curea originală vor completa perfect ținuta.

2. Pantalonii de la costumul din exemplul precedent arata grozav cu o rochie de tip cămașă. Talia este evidențiată de o curea lată bej. Pantofii cu imprimeu și geanta neagră din piele matlasată completează aspectul.

3. Un look impresionant cu pantaloni albi și pulover. Imaginea este decorată cu o batistă, ale cărei capete sunt ascunse sub curea. Paltonul deschis, pălăria albă cu panglică gri și botinele cu imprimeu leopard se combină perfect cu ținuta aleasă.

4. O alta ținută care are la bază pantaloni albi, dar de aceasta data pantalonii sunt sport. Au fost asortați cu un pulover din cașmir gri și geacă în carouri albastru și gri. Cizmele albe cu tălpi groase negre și șireturi negre sunt acum la modă.

5. Un look original cu pantaloni negri din piele și o tunică albastru-gri originală.

6. Costum elegant cu pantaloni drepți si vestă. Bluză albă cu volan se încadrează perfect în această ținută. Iar pantofii roz oferă prospețime.

7. O altă ținută elegantă și stilată care are la bază pantaloni negri și o cămașă albă. Sacoul de culoarea coralului, pantofi roșii și geanta mare dreptunghiulară neagră completează perfect ținuta.

8. Rochia din tricot bej este o alegere excelentă, iar paltonul galben îi oferă culoare și strălucire.

9. O altă ținută interesantă. Cizmele înalte bej deschis completează perfect acest ansamblu stilat.

10. Un ansamblu original care are la bază o rochie A line și o geacă de piele.

11. Chiar dacă purtăm negru, imaginea poate să nu fie sumbră, ci interesantă. Această ținută are la bază o fustă plisată și un pulover larg, cu model interesant. Pentru acest look s-a ales o geantă cu imprimeu în carouri.