Bărbatul dvs ideal, în funcție de luna în care v-ați născut.

S-ar putea să îți pară de necrezut, dar luna în care te-ai născut îți influențează caracterul, preferințele și chiar alegerea partenerului. Iată care este bărbatul ideal în funcție de luna în care te-ai născut:

Ianuarie

Bărbatul de lângă tine ar trebui să ducă un mod activ de viață. Nu vei tolera un bărbat leneș. Apreciezi bărbatul care tinde să se realizeze și să se dezvolte profesional.

Femeia născută în luna ianuarie este frumoasă, dar nu pune accent pe aspectul exterior al unui bărbat.

Februarie

Bărbatul de lângă tine ar trebui să fie ambițios și perseverent. La urma urmei, nu ești ușor de cucerit. Ai nevoie de un bărbat senzual, sincer și hotărât.

Martie

Bărbatul vieții tale este cel loial, pe care mereu poți să te bazezi. Nu trebuie să fie o persoană care doar vorbește și promite multe lucruri, trebuie să fie și omul faptelor.

Netrebnicii și bărbații care nu-și îndeplinesc promisiunile, nu sunt pentru tine. Cu toate acestea, femeile născute în luna martie, se îndrăgostesc adesea de bărbații egocentrici.

Aprilie

Bărbatul ar trebui să fie stăpânul vieții tale. Bărbatul perfect pentru tine este cel realizat profesional, o persoană care are planuri bine definite în viață, principii ferme și care întotdeauna își atinge scopurile propuse.

Nu vei tolera bărbații mămoși. Un sfat pentru bărbații care se află în relație cu femeia născută în aprilie: „Aveți încredere în ea și nu-i restricționați libertatea.”

Mai

Ai nevoie de un bărbat matur, care ar putea rezolva orice situație numai pentru a te face fericită. Lângă femeia născută în luna mai, bărbatul care se dedică activităților creative, se va bucura de libertatea de a-și manifesta talentul.

Acei bărbați care cred că locul soției este în bucătărie, nu au loc în viața ta. La urma urmei, o femeie atât de ambițioasă și încrezătoare precum ești tu, este pregătită să schimbe lumea.

Iunie

Bărbatul de lângă tine ar trebui să fie calm și încrezător.

Bărbații indeciși, care nu au o poziție fermă în viață, evident nu sunt potriviți pentru femeia născută în luna iunie.

Iulie

Bărbatul de lângă tine ar trebui să fie cu adevărat extraordinar. La urma urmei, nu este o sarcină ușoară să îți facă întotdeauna pe plac. Cu toate acestea, acest lucru este posibil. Trebuie doar să fii un bărbat adevărat!

Femeile născute în luna iulie pot adesea atribui bărbaților calități inexistente și, apoi, se dezamăgesc. Doar la maturitate, aceste femei înțeleg că trebuie să iubească cu inima.

August

Bărbatul de lângă tine trebuie să aibă buzunarul generos. Nu pentru că vrei să trăiești pe spatele lui, ci pentru că astfel el își demonstrează puterea. Alături de tine ar trebui să se afle un bărbat curajos și puternic.

Femeile născute în luna august au nevoie de un bărbat protector.

Septembrie

Bărbatul de lângă tine ar trebui să fie blând și sensibil. Trebuie să fie puternic, dar totodată vulnerabil atunci când se află în prezența femeii iubite.

În tinerețe, aceste femei se îndrăgostesc de bărbați manipulatori, dar la maturitate își dau seama de valoarea bărbatului adevărat.

Octombrie

Bărbatul de lângă tine ar trebui să-ți provoace admirație și respect. Să îți inspire încredere astfel încât să fii gata să îl însoțești oriunde și să fii sigură că el nu va ceda niciodată în fața greutăților.

Femeia născută în luna octombrie are cerințe mari din partea bărbaților, și ea însăși încearcă întotdeauna să corespundă unui astfel de bărbat.

Noiembrie

Bărbatul de lângă tine ar trebui să fie cu adevărat special. Femeile născute în luna noiembrie vor lângă ele bărbați sensibili.

Ele au nevoie de bărbați cu sufletul mare și care sunt capabil să simtă cu adevărat lumea ei interioară. Un bărbat înzestrat cu voință puternică, va câștiga bine, va fi asigurat din punct de vedere financiar și va fi sprijinul femeii născute în noiembrie, dar acesta nu va fi singur lui atu.

Decembrie


Bărbatul de lângă tine ar trebui să fie un bărbat adevărat, care își atinge mereu scopul.

Femeia născută în luna decembrie are nevoie în primul rând de un prieten și de un partener pe care îl va copleși cu dragoste și afecțiune de nedescris.