Bărbatul i-a spus soției că deja și-a pierdut frumusețea și tinerețea. Răspunsul femeii este demn de toate laudele!

Această poveste a devenit virală pe internet. S-a întâmplat cu o familie care a trăit trei decenii într-o căsnicie fericită, unul alături de celălalt. Poate că bărbatul a vrut doar să facă o glumă pe seama soției sale. Dar, femeia i-a dat un răspuns demn, care te pune pe gânduri.

Când cuplul a sărbătorit a 30-ea aniversare de căsătorie, soțul a spus că își amintește de acele vremuri, când trăia într-un mic apartament cu soția lui de 21 de ani. Cum au dormit pe o saltea veche, aveau un televizor alb-negru și economiseau bani pentru a procura prima mașină. Iar acum are o casă uriașă, un pat elegant cu saltea ortopedică, un televizor mare LED și câteva mașini. Doar că alături de el este soția de 51 de ani. Însă, el se consideră un partener demn de o fetișcană de 21 de ani.

Soția nu s-a gândit mult. I-a spus soțului ei că poate merge să-și caute o tânără. Dar, în acest caz, el va trebui să devină din nou tânăr, să privească televizorul alb-negru, să trăiască într-un apartament mic, să doarmă pe o saltea veche și să economisească bani pentru prima mașină.

Înțelepciunea femeii a ajutat-o să nu fie ofensată de o astfel de afirmație crudă. De asemenea, plină de demnitate, nu a provocat un scandal. I-a spus soțului său: ”Nu-ți vei recăpăta emoțiile și nu vei mai începe viața de la început. Pentru a experimenta tot ceea ce a fost în trecut, trebuie să ne întoarcem în trecut. Până la urmă, o persoană bogată nu va aprecia o bucată de pâine cumpărată pe ultimii bani, presărată cu sare. El este deja obișnuit să mănânce carne și garnitură la cină.”

În același timp, pe oamenii experimentați îi așteaptă noi emoții în viitor. Chiar dacă bărbatul o să doarmă cu soția vârstnică în același pat. Dar împreună se pot juca cu nepoții și se pot bucura de succesul lor. Deci, nu priviți înapoi. În prezent, există, de asemenea, multe momente pozitive, care merită întotdeauna apreciate.

Ce ați fi răspuns soțului dvs, dacă ar fi spus astfel de cuvinte? Ați fi procedat la fel ca și doamna sau aveți altă opinie?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.