Bărbatul i-a invitat pe câțiva copii cerșetori la restaurant, iar reacția instituției l-a surprins foarte mult.

Akhilesh Kumar este un om cu inimă mare.

Chiar și o cină obișnuită poate schimba pentru totdeauna atitudinea față de viață și față de oamenii din jur.

Această istorie care i s-a întâmplat lui Akhilesh Kumar, care a mers într-o seară la un restaurant, pare incredibilă. Dar este adevărată.

Bărbatul a mers să ia cina la restaurant, dar, la un moment dat, a văzut lângă ușa restaurantului, un copil care cerșea.

Era logic că băiatului îi era foame. Copilul se uita cu jind la farfuria plină a lui Akhilesh. Bărbatul s-a gândit o clipă, apoi a decis să-i dea de mâncare băiețelului. Îi făcu semn să intre și să se așeze la masă. Băiatul ezita, nu se aștepta la asemenea gest. Când a intrat pe ușa restaurantului, Akhilesh a văzut că lângă băiat mai era și o fetiță care semăna cu el, ca două picături de apă, era sora lui. Copiii s-au așezat timid pe scaune.

Akhilesh le-a comandat două farfurii cu aceleași feluri de mâncare pe care le-au mâncat foarte repede, i-au mulțumit bărbatului pentru gestul făcut și au fugit repede. Bărbatul să bucurat foarte mult că a putut să ajute acești copii flămânzi! A luat nota și… a rămas fără cuvinte!

„Nu avem o casă de marcat care ar putea să calculeze prețul bunătății. Să fiți fericit!” – a citit Akhilesh Kumar pe nota de plată. Administrația restaurantului a decis să plătească, pe lângă porțiile copiilor, și pe a lui Akhilesh, mulțumindu-i pentru gestul nobil. Bărbatul a rămas foarte impresionat de acest lucru!

Akhilesh a postat imediat pe Facebook, postarea devenind virală.

Există multe localuri care le oferă persoanelor mai înstărite posibilitatea de a-i hrăni pe oamenii necăjiți, se numește „mâncare în așteptare”. Dacă, de obicei, se oferă cafea gratis, în Philadelphia există tradiția „Pizzei în așteptare”.