Bărbații ne-au dezvăluit care sunt cele 8 semne care îi ajută să observe interesul femeilor pentru ei

Jocul „bărbatul – vânător, femeia – pradă” este, pe cât de vechi, pe atât de actual deoarece femeile preferă bărbații hotărâți și curajoși.

Dar ce ar putea face femeile pentru a deveni mai interesante? Iată ce ne-au dezvăluit bărbații.

1. Zâmbiți.

Oamenii de știință au demonstrat faptul că femeile zâmbitoare îi atrag pe bărbați mai mult decât cele misterioase sau prea încrezute în sine. Zâmbetul transmite următorul mesaj: „Sunt fericită și te voi face și pe tine fericit”. De aceea este bine să zâmbiți chiar și când vorbiți la telefon, pentru că starea de spirit se simte la distanță.

2. Demonstrați interes.

Întrebați-l dacă are vreun hobby, cereți-i părerea și aflați care-i sunt scopurile. Analizați-i comportamentul și discutați despre subiectul care i-a plăcut mai mult. Ascultați-l nu cu neglijență, ci cu interes.

Nu-i spuneți: „Nu pot înțelege cum poți fi pasionat de motociclete, este foarte periculos!”

Mai bine spuneți-i: „Tot încerc să înțeleg de ce bărbații sunt pasionați de motociclete, consider că este o pasiune destul de periculoasă”.

3. Cereți ajutor.

Încercați să creați diferite situații în care ar putea să vă fie de ajutor. În acest mod îi oferiți bărbatului ocazia să se simtă ca un adevărat salvator și, în același timp, îi demonstrați simpatia Dumneavoastră, alegându-l anume pe el să facă acest lucru.

4. Demonstrați-i recunoștință.

În loc de „mulțumesc” spuneți-i: „M-ai ajutat foarte mult, nu m-aș fi putut descurca fără tine”.

5. Ajutați-l să se simtă puternic.

Trebuie să fie sigur de faptul că vă simțiți în siguranță și nu vă este frică de nimic atunci când sunteți alături de el. Aceasta îi va transmite următorul mesaj: „Îmi place de tine”.

Rugați-l, spre exemplu, să vă însoțească pentru că afară este întuneric sau că nu aveți umbrelă și afară plouă.

6. Vorbiți fără ocolișuri.

Dacă doriți să mergeți împreună la un film, atunci invitați-l. Bărbații preferă să li se vorbească direct, fără ocolișuri.

7. Fiți consecventă.

Este important, în relația cu un bărbat, să fiți consecventă. Dar de multe ori se întâmplă ca femeile, dorind să pară misterioase sau din cauza unei schimbări banale de dispoziție, își schimbă brusc strategia de acțiune, pe care bărbații nu o pot înțelege și, uneori, se enervează din această cauză. Dacă ieri i-ați dat de înțeles că vă place de el, astăzi îl tratați cu indiferență, iar mâine din nou cu interes, el nu va putea înțelege cum să se comporte.

8. Nu încercați să-i deveniți prietenă.

Încercând să atragă atenția unui bărbat, femeile încearcă uneori să se comporte ca o prietenă: ascultă istorii despre iubirile sale din trecut, îi dă sfaturi și îi oferă ajutor. Dacă bărbatul  vă vede ca pe o potențială parteneră, nu încercați să-i deveniți prietenă.

Câteva sfaturi utile.

Nu exagerați cu complimentele, cererile de ajutor și altele. Bărbatul trebuie să aibă îndoieli, dacă interpretează corect interesul față de sine, deoarece acest lucru îl va face să creadă că el este cel care vă vânează și nu invers.

În cazul în care aceste tehnici nu funcționează, există 2 opțiuni: dezvăluiți-i sentimentele Dumneavoastră sau încetați să mai pierdeți timpul. Oricare dintre aceste decizii este corectă, iar alegerea depinde doar de femeie, de principiile și de caracterul ei.