”Bărbații burlaci, de 40 de ani, ce este cu ei?” Aflați cele 2 caracteristici malefice ale acestora.

”Acum știu cel puțin un burlac misterios, pe care l-am descoperit.” Înainte mă uitam la bărbații burlaci de 40 ani și nu înțelegeam, ce-i cu ei. Bani au, succes, proprietate, fizic plăcut și pare a fi un om bun. Pentru o femeie e un candidat perfect, însă acesta este totuși singur. De ce?

Într-o bună zi, am întâlnit în viața mea un astfel de bărbat. Eram bucuroasă, crezând că-și caută o soție și dorește din tot sufletul o familie. El spunea, că a sosit timpul, este săturat de romane de o zi. Mai spunea că este fidel, vrea o casă cu familie și copii, a rămas doar să-și găsească o soție. Minunat, mă gândeam eu, ascultând vorbele acestuia. Este puțin cam în vârstă, dar poate e o persoană bună și are intenții serioase. Am decis să-i dau o șansă.

După anunțarea intențiilor, imediat a început povestea despre fosta sa soție, care s-a dovedit a fi o persoană ”teribilă”. Ea, într-un mod viclean la golit de bani, iar el nu suferă femeile mercenare. Ca urmare, s-a dovedit că ea l-a obligat să plătească călătoria în străinătate, pe care tot el a plănuit-o. I-a cumpărat un bilet și a plătit toate cheltuielile timp de două săptămâni întregi. Apoi, i-a arătat contul și a zis că îi datorează o parte din banii cheltuiți. Evident, femeia a rămas surprinsă și a refuzat să plătească pentru sine.

Acest domn, cu un apartament luxos în centrul orașului și cu un parc-auto personal, invită o doamnă la o cină romantică, apoi tot el cere bani! Credeți că e normal?
Menționez, că în cele din urmă, pentru cina mea (la care m-a invitat), el nu numai că nu a plătit, dar și a calculat scrupulos cota lui parte!

Dar aceasta nu e tot!

Lăcomia nu a fost unicul dezastru. De-a lungul cinei era foarte plictisitor. La fiecare din cele două băuturi alcoolice, pe care le-am comandat, ridica sprânceana și mă privea cu un aspect neplăcut.
”Nu consumi prea mult alcool?” – a întrebat el, când mi-au adus al doilea pahar de vin, la a patra oră de întâlnire. Pe când, el a băut toată cina whisky. Despre faptul că fumez, nici măcar n-am spus nimic. În plus, și-a exprimat opinia negativă asupra modului meu de viață, iar despre interesul meu față de hipism a sugerat că sunt doar cheltuieli nejustificate.

Dacă la început de seară mi s-a părut interesant și plin de dragoste, până la urmă mă luptam cu dorința de a-l lovi cu ceva în cap și de a fugi. Totul pentru că el singur să plătească această cină oribilă, să se convingă că toate femeile sunt niște creaturi mercantile și să se ducă la mănăstire! Eu cred că acestor bărbați le-ar trebui de interzis prin lege întâlnirile cu femeile!

Există două trăsături masculine repulsive – lăcomia și plictiseala. El le-a combinat perfect pe ambele. În drum spre casă, nu mai aveam nici o îndoială cu privire la motivul pentru care nu este căsătorit.

Mulți bărbați, cand aud despre o femeie de peste 30 de ani care nu este căsătorită, imediat întreabă: ”Dacă nu este căsătorită, ceva e în neregulă cu ea!”. Iar când vine vorba de bărbați, întrebările sunt total diferite.

Am vești rele pentru voi – totul nu este așa! Când un candidat aparent este în fața ta și în trecut el nu are nici divorț și nici un ”am trăit împreună 7 ani”, asta-i tot! Fugiți!

Ce părere aveți despre acest articol? Așteptăm cu drag comentariile dvs.