Balayage pentru părul scurt: ultima tendință a verii 2020

În această vară, pe lângă tunsorile bob și long bob, vor vi la modă pixie și garçon în culori și nuanțe delicate.

Cuvântul „balayage” provine din limba franceză. Această tehnica de vopsire se realizează cu mâna liberă, fără a folosi folia de aluminiu. Tehnica balayage permite obținerea unor culori naturale, părul pare a fi „sărutat” de soare, oferindu-i părului luminozitate. Culorile trebuie să se combine perfect cu restul părului pentru a evita semnele clare de demarcație și pentru obținerea unui rezultat cât mai natural.

Stilată și revoluționară, această tehnică a devenit în scurt timp preferata hairstiliștilor și clientelor de pretutindeni.

De ce ar trebui să alegem balayage?

După cum am menționat deja, acestă tehnică îi oferă părului un aspect natural, utilizându-se și nuanțe mai închise precum maro închis, roșu mahon sau caramel.

Această tehnică se recomandă, de obicei, pentru părul lung, dar în această vară balayage este și pentru tunsorile scurte!

1.

2.

3. Această tehnică este ideală și dacă părul Dumneavoastră are o culoare mai închisă. Puteți integra șuvițe deschise, fără a vă deteriora părul cu decolorări repetate.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11. Tehnica balayage înseamnă combinarea a două sau trei culori care creează o trecere treptată sau una bruscă pe verticală. 

12.

13.

14.

15.

Chiar dacă aveți părul scurt nu înseamnă că trebuie să renunțați la șuvițe. Cu ajutorului acestei tehnici minunate veți putea avea un păr minunat cu șuvițe moderne.

Balayage este una dintre procedurile care se întrețin cel mai ușor. Veți avea nevoie de o reîmprospătare a culorii rădăcinilor și de o nuanțare o dată la câteva luni.