Băiatul în vârstă de 3 ani i-a făcut surorii sale o tunsoare. Mama acum cere o tunsoare la fel!

Briana și Michael sunt părinții a doi copii – o fetiță și un băiețel. Ei știu și sunt acum siguri că, atunci când copiii nu se aud mai mult de 5 minute, nu trebuie să se bucure, ci să se îngrijoreze. Au decis să ne împărtășească o istorie foarte amuzantă.

Doi copii cresc într-o familie. Colt are 3 ani, iar Kimber – 2. Odată, părinții stăteau în bucătărie și au observat că copiii nu se auzeau de ceva timp. Au crezut că e un semn că făceau ceva. Așa a fost. Copiii de undeva au luat un foarfece, considerându-l o jucărie interesantă.

Colt a decis să se joace de-a coaforul, la care a venit sora. A început să taie părul fetiței. Totul se petrecea așa cum trebuie, ca la un salon de frumusețe. Copiii erau foarte dornici de joc și l-au transformat în realitate.

Desigur, părinții au fost șocați când au văzut pentru prima dată ce au făcut copiii. Dar nu i-au certat pentru asta. Au avut nevoie doar de timp pentru a se recupera. Apoi au început să râdă, iar copiii s-au alăturat și ei, bucuroși că nu vor fi pedepsiți.

În plus, coafura a fost foarte drăguță și creativă. Tata până acum râde când își amintește prima reacție a soției sale. Desigur, nu i-au certat pe copii, dar li s-a spus că foarfeca nu este cea mai bună jucărie pentru ei.

După ce și-a recăpătat conștiința, mama și-a dat seama că fetei trebuie făcută o coafură normală. De altfel, cum va merge la grădiniță? Din fericire, vecina lor era coafor.

Fetița până la urmă s-a ales cu o tunsoare creativă și stilată. Acum și mama își dorește o coafură la fel.

Mama crede că fiul ei are o atitudine specială față de foarfece. Poate va deveni un coafor în viitor. Cine știe…

Ce poveste amuzantă, cu un final atât de pozitiv.

De ce părere sunteți, drag cititor? Ați avut și dvs astfel de experiențe amuzante?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.