Baia Dumneavoastră are doar 3-5 metri pătrați? Nu vă întristați! Inspirați-vă din aceste idei frumoase!

Progresul înaintează cu ritmuri accelerate, dar majoritatea apartamentelor în care locuim sunt încă din secolul trecut: cu odăi mici, bucătăria la fel, iar baia e într-atât de mică încât este foarte dificil de amenajat, mai ales că trebuie să încapă aici și mașina de spălat, cutiile pentru depozitare și multe alte lucruri necesare. Și poate chiar și unele obiecte de decor…

Să știți că designerii pur și simplu adoră băile de 3-5 metri pătrați deoarece, cu un pic de imaginație, aceasta poate fi amenajată foarte elegant.

Echipa noastră vă propune 10 idei care vă vor transforma imediat baia prea mică!

Amenajarea băii

1. Dacă nu este suficient loc pentru chiuvetă, puneți-o deasupra căzii, de exemplu. Este comod să vă spălați, iar în timpul băii puteți pune în chiuvetă produsele de igienă.

2. Preluați modelul din bucătărie: mobilă încorporată, blat… Este comod și multifuncțional!

3. De obicei se lăsă spațiu în jurul vasului de toaletă, dar este mult mai rațional să utilizăm și acest spațiu.

4. În acest mod mașina de spălat se încadrează foarte bine în interior.

5. De multe ori, cabina de duș ocupă foarte mult spațiu. Prin urmare vă recomandăm să nu cumpărați o cabină, ci pur și simplu să construiți una. Este o idee modernă la momentul actual.

6. Mobila multifuncțională.

7. Minimalismul elegant este perfect pentru o baie mică. Important este să alegeți corect culorile.

8. Optați pentru o cabină de duș transparentă pentru a mări vizual spațiul și este binevenit să țineți toate obiectele mici în dulapuri.

9. Pentru băile mici nu se recomandă chiuvetele cu picior sau vasele wc cu rezervor.

10. Păstrați în baie doar obiectele de care aveți nevoie. Dacă aveți în apartament suficient spațiu de depozitare, nu este necesar să puneți mobilă și în baie ca să nu încărcăm spațiul.

Dacă nu planificați să faceți reparație în baie, dar sunt unele nuanțe care vă deranjează, încercați doar să vă debarasați de obiectele de prisos iar în loc de rafturi sau dulapuri puteți utiliza o scară mică sau niște rafturi realizate din paleți.

Care idee v-a plăcut mai mult? Distribuiți acest articol ca să se poată inspira din el și prietenii Dumneavoastră!