Aveți un șifonier plin de haine, dar nu aveți ce îmbrăca? Dacă răspunsul este afirmativ, atunci acest articol este pentru Dumneavoastră

Dacă aveți prea multe haine, dar nu aveți ce îmbrăca, acestea ar putea fi din două motive principale:

1. Nu știți să creați ținute frumoase.

2. Cumpărați lucruri aleatorii pe care nu știți cu ce le veți combina.

Dar hainele atârnă deja pe umerașe și trebuie să faceți ceva cu ele. În acest articol veți descoperi o modalitate simple de a le oferi hainelor o a doua șansă.

O idee bună ar fi să vă inspirați din ținutele altora.

1.

Dacă vă place o anumită ținută, încercați să faceți un inventar al garderobei. Verificați dacă aveți lucruri similare: rochie, eșarfă, geantă și cizme și încercați să creți o ținută similară.

2.

Când este gata, întoarceți-vă cu fața spre oglindă și, dacă vă place, purtați această ținută cu încredere. Bloggerul de modă Beth Jalali s-a inspirat din ținuta unei actrițe americane.

3. 

Nu este obligatoriu să copiați întreaga imagine, puteți alege doar câteva detalii interesante: o centură sau o eșarfă.

4.

5.

Pentru a fi în pas cu moda puteți să vă coaseți sau tricota cel mai simplu model de vestă lungă.

6.

Am dori să vă reamintim că în acest sezon puteți purta pantaloni cu rochie sau tunică lungă. Experimentați, aceasta este o activitate foarte interesantă. Vă puteți transforma rochiile pe care nu le mai purtați în tunici originale pe care să le purtați cu pantaloni.

7.

Ținutele formate din haine de aceeași culoare (dar de nuanțe diferite) arată minunat.

Comparați următoarele două look-uri, ambele doamne arată impecabil, dar ținuta din stânga este, după părerea noastră, mai stilată.

8.

Luați aminte: cu cât mai multe nuanțe ale aceleiași culori veți include în ținută, cu atât va fi mai interesantă și mai bogată.

9.

Următoarele fotografii e amintesc de faptul că atunci când cumpărați o haină trebuie să vă gândiți nu numai la combinații, ci și la accesorii.

10.