Veți avea nevoie de doar 2 lucruri pentru o engleză perfectă: 10 minute pe zi și acest tabel al timpurilor verbale.

Mama mea, care are 65 de ani, a reușit să învețe limba engleză într-o lună! Am rămas foarte surprinși de rezultatele ei. Nu le mai dau crezare celor care susțin că nu pot învăța limbile străine.

Doar leneșii pot spune că nu au capacități să învețe.

Timpurile în engleză.

Toate persoanele care încep să învețe limba engleză se confruntă cu problema înțelegerii formelor temporale.

Există 3 timpuri: prezent (present), trecut (past) și viitor (future). Aceste timpuri ale verbului (tenses) pot fi: simple, continue, perfecte sau continuu perfecte.

Timp simplu: verbul reprezintă o acțiune prezentă, trecută sau viitoare nelimitata în timp.

Timp continuu: verbul reprezintă o acțiune în derulare la un moment dat în prezent, trecut sau viitor care în momentul acela se desfășoară simultan cu o altă acțiune.

Timp perfect: verbul reprezintă o acțiune începută anterior unui moment dat: prezent, trecut sau viitor.

Timp continuu perfect: verbul reprezintă o acțiune în derulare până la un moment dat prezent, trecut sau viitor care continuă sau nu în acel moment.

Echipa noastră vă prezintă un tabel simplu și ușor de înțeles care vă va fi de ajutor. Salvați-l și încercați să studiați în timpul liber.

Acest tabel conține informații despre concordanța timpurilor în limba engleză și conține 16 forme temporare în locul celor 12 cu care ne-am obișnuit.

Nu este necesar să învățați niște fraze, dar încercați să practicați câte 10 minute zilnic. Această metodă vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate. Important este să studiați sistematic.

Înainte de a începe a studia, amintiți-vă care sunt acțiunile pe care le faceți zilnic și scrieți-le pe o foaie, formulând niște propoziții simple. Sunt suficiente 15 pe zi. Repetați cu voce tare fiecare propoziție pe care va trebui să o transformați la toate timpurile. Imaginați-vă în ce moment și în ce context se desfășoară aceste acțiuni. Gândirea imaginativă îi va permite creierului să perceapă repede și să reproducă gândurile și emoțiile Dumneavoastră.

Este foarte important să cunoaștem limbile străine. Un rol important în procesul de învățare îl joacă dorința de a învăța și de a munci. Aplicați toate metodele de învățare a limbii engleze și consolidați-vă cunoștințele cu ajutorul practicii conversaționale.

Dumneavoastră ce metode eficiente cunoașteți pentru a învăța rapid limba engleză? Scrieți-ne în comentarii!

Distribuiți acest articol, ar putea fi de mare ajutor și altor persoane, care doresc să înțeleagă gramatica limbii engleze, iar tabelul cu exemple vă va ajuta să fixați mai bine aceste cunoștințe!