„Aveți, cu siguranță, mai mult de 30 de ani!” Care sunt modelele de blugi care vă trădează vârsta?

Moda se schimbă, însă femeile adulte, care au prea multe responsabilități, nu au întotdeauna timp să observe acest lucru. Și acest lucru este de înțeles! Familia, copiii, munca, treburile gospodărești, oare cum am putea să le reușim pe toate? Trebuie să ne mândrim cu femeile noastre care le reușesc pe toate. Dar trebuie să vă amintiți și de voi, dragile noastre!

Mergând pe stradă, vom înțelege imediat cine merge înaintea noastră: o domnișoară de 20 de ani sau o femeie de peste 30 de ani. Și nu vă va trăda silueta, dar blugii!

Multe femei trecute de vârsta de 30 de ani uită să-și reînnoiască garderoba, purtând modele de blugi pe care le aveau la 20 de ani.

Nu este necesar să renunțați la blugii preferați cu talia joasă, dar încercați să ascundeți acest detaliu sub o cămașă mai lungă.

Aceasta este una dintre combinațiile clasice perfecte: blugii combinați cu o cămașă albă, de preferat una mai largă, supradimensionată.

Sau ați putea, de asemenea, să vă modernizați imaginea cu ajutorul unui sacou modern, a unei perechi de pantofi stilați sau a accesoriilor.

Cu 10 ani în urmă erau la modă jachetele scurte și blugii cu talia joasă, dar acum aceste modele sunt demodate.

Blugii de damă au fost mereu și vor fi în continuare piesa vestimentară preferată. Puteți alege blugii perfecți în funcție de silueta pe care o aveți. Fie că sunt niște blugi drepți, rupți sau skinny, este important ca modelul ales să vi se potrivească.

Mai purtați blugii cu talia joasă sau vă gândiți să renunțați la ei? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!