Autentică sau contrafăcută: iată diferența! Deja mi-am verificat bijuteriile…

Simbol al eleganței, expresie a feminității, semn al gusturilor rafinate – toate acestea pot fi spuse despre bijuteriile cu perle. Toată lumea știe că există perle de mare și perle de râu. Dar cum poți verifica dacă ele sunt autentice? Din cauza prețului ridicat al bijuteriilor autentice noi ne ciocnim de multe ori cu produse contrafăcute.

Perlele sintetice sunt create de om cu ajutorul unor tehnologii speciale. Ele pot avea proprietăți estetice superbe și o calitate foarte înaltă, dar cu toate acestea când cumperi o bijuterie vrei să știi dacă ai în față un lucru autentic sau unul artificial.

Recomandări pentru identificarea perlelor sintetice

1. Urmăriți atent găurile făcute în perle. Dacă ele sunt sintetice, atunci găurile au margini ușor grosolane, în timp ce perlele adevărate au găuri de formă cilindrică perfectă.

2. Zgârieturile și diverse imperfecțiuni ale suprafeței perlei în jurul găurii sunt un indiciu clar al unui produs contrafăcut.

3. Urmăriți întreaga suprafață a perlei: cele autentice rareori sunt lipsite de defecte vizibile! Ce paradox…

În sfârșit cea mai simplă și probabil cea mai sigură metodă: treceți ușor perla printre dinți. Dacă ea este autentică, se va auzi un scârțâit specific.

Sigur aici nu se epuizează toate metodele de identificare a unui produs natural, dar aceste sfaturi vă vor ajuta să vă faceți o impresie destul de clară despre bijuteria pe care urmează să o procurați.

Mărgele din perle

Noi am pregătit pentru dvs. 20 de idei superbe de bijuterii cu perle. Sperăm că aceste imagini vă vor inspira să vă îmbogățiți ținuta cu una din aceste modele.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. Această brățară ar fi o alegere perfectă pentru nuntă

11.

12. Acest model are un aspect foarte bogat, dar îl puteți crea și acasă din perle de diferite culori procurate separat

13.

14. O variantă ideală pentru o domnișoară în floarea tinereții

15.

16. O bijuterie pentru o doamnă adevărată!

17.

18. Perlele sunt o bijuterie clasică ce nu va ieși niciodată din modă!

19.

20. Purtând această brățară orice femeie se va simți ca o prințesă!

21.

Perlele alcătuiesc niște bijuterii excepționale, capabilă să completeze armonios orice stil și orice ținută feminină. Bijuteriile cu perle arată foarte nobil și elegant, denotând un gust rafinat al proprietarei.