Au devenit mult mai drăguțe: 28 de fete care au decis să-și schimbe coafura într-o tunsoare scurtă și nu au dat greș!

Modificările imaginii sunt întotdeauna o experiență pozitivă, chiar dacă la început se pare că ai luat o decizie greșită. Dacă dintr-o dată o tunsoare scurtă nu ți se potrivește, atunci cel puțin ai încercat și nu te-ai speriat. Există multe exemple în care femeile și- au crescut părul lung, dar aveau un aspect al părului plictisitor și fără viață. Apoi totuși au ales o tunsoare scurtă, după care au devenit niște doamne complet diferite și foarte atrăgătoare! Drag cititor, echipa noastră a selectat pentru dvs 28 de fotografii ale eroinelor de astăzi, înainte și după tunsoare, care le-au schimbat dincolo de recunoaștere. Vă invităm să le admirăm cu drag:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Probabil nu sunteți singura persoană ezitantă când vine vorba de schimbări drastice de look, însă așa au fost probabil și persoanele din imagini, care au făcut în cele din urmă alegeri pe cât se poate de inspirate. Dacă sunteți în căutarea unei schimbări de look, atunci tunsorile de tip Pixie sunt ideale pentru o nouă schimbare în anul acesta.

8.

9.

10.

Tunsoarea Pixie are avantajele sale, aspectul ciufulit oferă o notă de tinerețe, mai ales în cazul când o femeie în floarea vârstei are nevoie să arate mai tânără, elegantă și atractivă.

11.

12.

13.

14.

15.

De asemenea, tunsoarea Bob, scurtă sau medie, a devenit foarte populară. Această tunsoare poate transforma total aspectul unei femei, făcând-o să pară mai tânără cu câțiva ani. Aceste idei de tunsori constau în faptul că se merge pe aspectul modern, tineresc, care face ca fiecare doamnă să arate mai frumoasă și mai cochetă.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

Ați fi îndrăznit să realizați o tunsoare total diferită de cea pe care o purtați? Așteptăm cu drag comentariile dvs.

Să fiți frumoase mereu!