Atunci și acum: 7 actrițe care nu și-au pierdut frumusețea de-a lungul anilor

În acest articol vom vorbi despre 7 femei celebre care nu și-au pierdut farmecul de-a lungul anilor și despre secretele unei siluete ideale.

Monica Bellucci.

Anul acesta actrița împlinește 58 de ani. Monica recunoaște că îi este greu să practice sportul, prin urmare secretul frumuseții sale nu constă în antrenamentele istovitoare.

„Dacă vreau să îmi modele silueta, sunt gata să fac un singur sacrificiu. Nu mai mănânc paste.”

Potrivit actriței este important să monitorizăm porțiile de mâncare. „Paste și ciocolată – nu pot trăi fără ele. Singurul lucru care ajută este moderarea și controlul porțiilor.”

„Sfatul meu pentru toate femeile este să mănânce, să bea și să se bucure din plin de viață.”

Jennifer Aniston.

Jennifer este foarte atentă la ceea ce mănâncă, sistemul său de nutriție este foarte simplu și exclude mâncărurile complexe.

„Consum cât mai multe fructe și legume organice, controlez aportul de zahăr, beau foarte multă apă și dorm suficient.”

Micul dejun este o necesitate. Poate fi un smoothie din fructe de pădure sau pâine prăjita cu un ou și avocado. La desert actrița preferă fructele congelate.

Sophia Loren.

„Îmi datorez silueta părinților și spaghetelor. Nu îmi pot imagina viața fără paste, le mănânc în fiecare zi.”

Sophie, ca o adevărată italiancă, nu-și poate imagina viața fără paste. Dar își permite spaghete o dată pe zi (o porție mică de 100-120 de grame fără adaos de sosuri bogate în calorii). Norma ei este de 1000 kcal pe zi și mănâncă de de 3 ori fără gustări.

Sharon Stone.

Sharon este sigură că, pentru a obține rezultate, este important să acordăm atenție atât activității fizice, cât și alimentației.

De obicei se antrenează de 4-5 ori pe săptămână, combinând diferite tipuri de antrenamente: forță, Pilates, stretching, yoga și dans.

„Acum antrenamentele mele sunt diferite de cele anterioare, mă concentrez pe diferite grupuri de mușchi.”

Sharon consumă regulat pește slab, carne de pasăre, terci de hrișcă, orez sălbatic și uneori își poate permite friptură de carne.

„Nu mănânc multe alimente procesate, dar nu pot renunța la chipsuri”.

Nicole Kidman.

Actrița optează pentru „Clean Food”: mănâncă porții mici de 5-7 ori pe zi, bea cel puțin doi litri de apă, fiecare masă trebuie să conțină proteine ​​și carbohidrați complecși pentru a accelera metabolismul.

Dar Kidman consideră că fericirea interioară este principalul secret.

„Doriți să aflați care este principalul secret al frumuseții? Îndrăgostiți-vă! Chiar funcționează.”

Julia Roberts.

Julia face yoga de patru ori pe săptămână, merge la piscină și aleargă dimineața. De asemenea nu consumă produse care conțin gluten și preferă alimentele organice.

Pentru ea este foarte importantă mișcarea. „De exemplu, în timpul filmărilor, m-am mișcat atât de mult și am cheltuit atât de multă energie încât kilogramele au dispărut de la sine.”

Ornella Muti.

„Alimentația corectă, mișcarea, starea de bine și dragostea – totul trebuie să fie în armonie.”

Un lucru foarte important pentru obținerea rezultatului dorit este somnul profund, care ar trebui să dureze cel puțin nouă ore pe zi.

Actrița mai susține că „Mișcarea este cel mai bun mod de a fi în formă bună.”