Ați rămas uluiți de locuința proaspăt renovată și de curtea frumoasă a vecinilor dvs? Probabil ei cunosc unele trucuri!

Înainte de a începe renovarea locuinței sau amenajarea curții vor apărea mai multe întrebări de genul: cine o va face, cine se va ocupa de această lucrare și cât va costa. În acest caz este evident că lucrarea pe care doriți s-o realizați va costa mult mai mult.

Dar încercați să nu vă grăbiți să angajați lucrători. După acest articol ați putea încerca și singuri să vă amenajați grădina, nu este foarte complicat acest lucru. Există anumite lucrări care se pot realiza destul de simpli și de către oricine, deoarece nu veți avea nevoie de ajutorul meșterilor. Iar în felul acesta veți putea economisi o sumă destul de mare de bani.

Multe idei de renovare a casei nu sunt pe atât de scumpe pe cât sunt de ingenioase și creative. Majoritatea pun accent pe jocuri de culori și forme și accesorizare potrivită.

Înainte de a vă apuca de lucru nu uitați să vă înarmați cu multă răbdare și să studiați temeinic tutoriale sau manuale de instrucțiuni. Experiența o veți căpăta în timp, iar rezultatul final vă va bucura nespus.

1. De ce să depuneți un efort suplimentar?

2. Chiar ați crezut că este vorba despre un pavaj special?

3. Instrument special pentru lipirea blocurilor cu ajutorul căruia puteți construi o casă întreagă.

4. 

5. De ce să dați bani pentru pentru un pavaj colorat? 

6.

7. Matrițe de pavele.

8.

9.

10. Piatra aceasta nu este chiar atât de grea.

11. Tapetele care vă pot decora casa în doar câteva clipe.

12.

13. 

14. Am descoperit secretul!

15.

16. Pardoseli turnate: arată scump, dar se realizează destul de simplu! 

17.

18.