Atât de frumos și simplu: stilul Casual pentru femei mature!

Fetelor, dacă doriți să schimbați ceva în imaginea dvs, dar nu vă puteți decide ce stil să alegeți, stilul Casual este exact ceea de ce aveți nevoie. Veți întreba de ce? Totul este simplu. Doar un stil Casual nepretențios, este ușor de creat pentru orice femeie, deoarece avantajul său principal este simplitatea și confortul.

Vă sugerăm să priviți o selecție de ținute în stilul Casual, care demonstrează avantajul principal al acestui stil – versatilitatea și comoditatea.

1

Deși în acest stil lipsesc limitele rigide acceptate de modă, cu toate acestea, el, ca orice stil este supus unor reguli.

2.

Stilul casual nu permite prezența unor lucruri strălucitoare, accesorii inutile și bijuterii. Totul ar rebui să fie reținut, confortabil și armonios.

3.

4.

Stilul Casual, reprezintă îmbrăcămintea pentru fiecare zi, în culori calme. Pentru a crea imagini în acest stil, o femeie nu are nevoie de cheltuieli mari pentru a-și procura haine. Multe din hainele dvs pot fi cu ușurință ajustate acestui stil.

5.

6.

Ce ținute superbe, totul arată simplu, chiar ușor neglijent, dar în același timp elegant, frumos și cel mai important, confortabil.

7.

Stilul casual este un amestec de stil clasic, cu o ușoară neglijență în vestimentație. Acordați atenție imaginilor, așa cum sunt create seturile de îmbrăcăminte. Puteți vedea o combinație complexă de haine: o jachetă clasică și blugi, o fustă subțire dantelată cu un pulover, o bluză elegantă de mătase și blugi.

8.

9.

Se spune că stilul în vestimentație ar trebui să fie ales după starea de spirit. Doar astfel va arăta armonios și frumos.

10.

11.

12.

Să fiți frumoase și fericite întotdeauna!

Ce stil de vestimentație preferați? Vă place stilul Casual? Așteptăm cu drag comentariile dvs.