Astrologul Angela Pearl face previziuni despre ceea ce ne așteaptă în prima lună a anului 2019

Ce ne așteaptă în luna ianuarie? Conform astrologului această lună este una magică!

Angela Pearl locuiește în Australia, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul tarologiei și a astrologiei, iar previziunile sale sunt exacte și optimiste.

1. Berbec.

Luna ianuarie va fi una active, vei avea posibilitatea să faci noi cunoștințe și vei afla multe informații utile. Veți călători, nu doar în scopuri de serviciu. Cei care sunt în căutarea unui alt loc de muncă, vă așteaptă o veste bună: veți reuși să-l găsiți.

Trebuie să fiți atenți doar în ceea ce ține de cheltuieli, dar situația nu va fi una critică.

Această lună va aduce noi oportunități în viața Dumneavoastră. Pentru a profita de șansele pe care vi le oferă soarta, va trebui să vă schimbați punctul de vedere. Învațați-vă să priviți viața din diferite unghiuri. Cărțile de tarot le recomandă Berbecilor să se concentreze spre viitor, să avanseze cu îndrăzneală. În relațiile personale veți avea parte de pace și armonie.

2. Taur.

Veți avea ocazia să călătoriți, să obțineți o doză mare de emoții pozitive.  Urmează o perioadă minunată în ceea ce ține de finanțe și sănătate. Iar momentele complicate din viața Dumneavoastră au rămas în urmă, urmează să obțineți doar rezultate frumoase de care să vă bucurați.

3. Gemeni.

Ar bine ca Gemenii să acorde mai mult timp relațiilor personale, veți avea o mulțime de emoții plăcute, de evenimente pline de bucurie, nu vă veți plictisi.

În ianuarie 2019 va începe o nouă perioadă a vieții voastre, stilul vechi de viață va rămâne în trecut. Vă așteaptă niște schimbări majore. Poate că veți schimba locul de muncă. Trebuie să acordați atenție sportului și să vă schimbați obiceiurile alimentare.

4. Rac.

Trebuie să mai aștepți un pic. Luna ianuarie 2019 nu va aduce mari schimbări în viața Dumneavoastră. Ar putea apărea chiar unele probleme în gospodărie. Cea mai importantă activitate acum este să vă odihniți pentru a avea puteri pentru realizările viitoare. Amânați ceea ce este foarte important și cereți ajutorul rudelor.

Ați putea avea daruri neprevăzute din partea destinului. Chiar dacă la început vă va cam speria o astfel de evoluție a evenimentelor, să știți că așa este cel mai bine!

5. Leu.

Pentru Lei luna ianuarie va fi una prosperă. Câștigurile Dumneavoastră vor crește semnificativ, ați putea fi promovat la locul de muncă. Faceți investiții și achiziții, mergeți într-o călătorie cu familia sau cu prietenii.

Este important să reduceți consumul de alcool și de alimente. Nu veți avea probleme de sănătate.

6. Fecioară.

În ianuarie veți avea mai mult timp pentru Dumneavoastră: veți dormi mai mult, veți avea parte de liniște. Ar putea apărea schimbări financiare favorabile și ați putea să vă mutați cu traiul într-o altă locuință mai confortabilă.

La locul de muncă veți fi inclus într-un proiect care vă va oferi un nou nivel de experiență și de cunoștințe. Acest lucru va îmbunătăți în mod semnificativ situația Dumneavoastră financiară și încrederea în viitor.

7. Balanță.

Vi se va cere să reveniți la proiectele neterminate și va trebui să faceți urgent acest lucru, iar multe lucruri nu vor evolua așa cum v-ați așteptat. Este important să vă implicați activ în rezolvarea problemelor de orice nivel de complexitate ceea ce vă va permite să le rezolvați rapid și eficient.

Acesta este un moment excelent pentru a învăța lucruri noi. Dacă este posibil, începeți a studia o limbă străină. În ianuarie veți avea unele călătorii scurte.

8. Scorpion.

Pregătiți-vă, luna ianuarie va fi plină de evenimente. Ritmul va fi foarte rapid. Unii reprezentanți ai acestei zodii vor primi multe oferte interesante.

Dorințele voastre se vor împlini, dar nu întotdeauna așa cum vă imaginați. Unii Scorpioni vor primi ajutor din partea unor persoane influente.

9. Săgetător.

Veți avea verde pentru ceea ce ați început, veți avea mari succese. Angela Pearl le recomandă cu tărie tuturor nativilor din această zodie să-și creeze o listă a dorințelor. Pe parcursul anului 2019 dorințele Dumneavoastră se vor împlini și, în plus, veți pune temelia dezvoltării Dumneavoastră pentru câțiva ani înainte.

Sunteți preocupat de cheltuielile mari, dar să știți că situația financiară vi se va îmbunătăți în curândl.

10. Capricorn.

Pentru Capricorn luna ianuarie va fi foarte activă în ceea ce privește călătoriile. Veți avea diferite tipuri de călătorii: de afaceri, veți merge în vacanță, inclusiv în străinătate. Ianuarie va fi o lună favorabilă pentru oamenii de creație, precum și pentru cei care se ocupă de asigurări, publicitate sau predare. Veți avea parte de bonusuri, iar lucrul vă va oferi satisfacție.

La sfârșitul lunii ați putea avea probleme în sfera emoțională, preveniți-i pe cei din jur despre această stare a Dumneavoastră. Concentrați-vă mai mult pe aspectele pozitive și această criză emoțională va trece repede.

11. Vărsător.

Ianuarie este luna perfectă pentru a vă schimba locul de munca. Fiți sigur, meritați ceea ce este mai bun. Dar nu vă recomandăm să plecați de la locul vechi de muncă până nu vă găsiți altul nou.

Veți simți un val de forță și de energie pentru noi începuturi. Este o lună bună pentru a vă analiza comportamentul și reacțiile. Ascultați-vă intuiția, nu vă va dezamăgi.

12. Pești.

Acești nativi sunt cam triști că sărbătorile recente le-au afectat silueta. Nu vă faceți griji, veți reveni rapid în formă. Încercați să practicați sportul și să vă alimentați corect.

Pentru persoanele necăsătorite este o lună potrivită pentru a-și găsi jumătatea. Nu vă temeți să visați și dorințele vi se vor împlini. Peștii au, în 2019, posibilități cu adevarat nelimitate.

error: Content is protected !!