Aspect de milioane! 6 tunsori care vă fac ținuta mai “scumpă”

Femeile care preferă tunsorile scurte, creativitatea și efortul minim pentru aranjarea părului vor aprecia faptul că suntem în anul părului scurt. Acesta se așează ușor, se usucă repede, nu deranjează când faci sport – de ce altceva mai are nevoie o femeie contemporană? Iată de ce părul scurt este în apogeul popularității.

Motto’ul unei femei cu gust rafinat este mereu același: simplitate și naturalețe. Dar puțină creativitate și îndrăzneală sunt binevenite oricând!

1. Bob

Bob clasic rămâne la modă și nu-și pierde popularitatea. El se potrivește ideal pentru părul perfect drept sau puțin ondulat. Iar aranjarea acestei tunsori este atât de simplă încât este nevoie doar de uscător de păr.

Bobul clasic va accentua frumusețea gâtului. Lungimea tunsorii poate fi diferită, dar în orice caz ea poate fi completată frumos cu un breton asimetric.

2. Bob-carre

Această tunsoare are ceafa puțin ridicată, iar în față e împodobită de șuvițe lungi cu orientare oblică. Tunsoarea poate fi și asimetrică, subliniind creativitatea și îndrăzneala stăpânei.

Dacă aveți păr scurt, această tunsoare ar fi perfectă pentru viața cotidiană, iar ondulatorul vă va ajuta să obțineți o ținută festivă în doar câteva minute. Apropo, bob-carre va face să arătați vizual ceva mai slabă.

3. Carre

Ar fi greșit să credeți că tunsoarea carre nu mai este la modă. Dimpotrivă, în ultimul timp ea devine din ce în ce mai populară. Variantele de carre asimetric arată formidabil și se potrivesc practic oricui.

4. Tunsori graduate

Acestea sunt foarte potrivite pentru păr scurt și sunt foarte universale. Aranjarea părului nu necesită o grijă prea mare, iar o mică tentă de neglijență chiar le conferă un farmec aparte.

Aceasta e o alegere perfectă pentru femeile care au păr foarte subțire și lipsit de volum. Totodată tunsorile graduate fură atenția de care altfel ar avea parte primele riduri de pe față.

5. Pixie

Tunsoarea anilor ’60 a revenit în viața noastră, cucerind un loc sigur printre cele mai populare alegeri ale femeilor.

În general pixie arată destul de îngrijit dacă nu luăm în considerație șuvițele care se lasă pe frunte. Cât privește aranjarea, această tunsoare poate aranjată în multe variante. O puteți face netedă, ușor cârlionțată sau puteți opta pentru un stil retro cu ajutorul ondulatorului.

6. Garçon

La titlul de tunsoare mai îndrăzneață decât pixie poate pretinde doar garçon. În ciuda lungimii scurte a părului, această tunsoare poate fi aranjată în multe variante. Spre exemplu ați putea face câteva șuvițe cârlionțate pentru a obține un look romantic. În plus garçon se potrivește femeilor de absolut orice vârstă.

Să fii frumoasă nu e atât de greu!