Asortarea regală a roșului cu negru: 15 ținute excelente

Unul din factorii esențiali pentru o ținută frumoasă și armonioasă este asortarea corectă a culorilor. Specialiștii recomandă utilizarea a cel mult trei game de culori în aceeași ținută. Evident asta nu înseamnă că trebuie să optați strict pentru ținute monotone sau ușor nuanțate, foarte elegant arată și asortarea unor culori contrastante.

Una din soluțiile clasice în vestimentație este contrastul dintre roșu și negru. În ciuda faptului că moda e schimbătoare, iar culorile actuale sunt înlocuite de la un an la altul, există câteva combinații de culori care sunt la modă mereu. Fără îndoială printre acestea se regăsește și combinația roșu-negru.

Femeile încrezute, care vor să-și scoată în evidență această calitate, optează pentru ținutele în roșu-negru și au mereu de câștigat.

De ce această soluție cromatică este atât de atractivă?

O ținută alcătuită din culorile roșu și negru va fi mereu strictă și romantică în același timp. Adăugând la o ținută neagră câteva elemente de roșu aprins, veți obține o energie și pasiune deosebite. Culoarea roșie are o mulțime de nuanțe, iar în combinația cu negru este foarte ușori să le asortezi. Ținutele roșu-negru ajung mereu în centrul atenției, iar dacă sunteți o doamnă care vrea să sublinieze propria încredere și să-i impresioneze pe cei din jur, asta e o soluție ideală pentru dvs.

Cum se asortează corect roșu cu negru?

În ciuda efectului strident, o astfel de ținută poate fi purtată și în viața de zi cu zi. Bunăoară dacă veți îmbrăca pantaloni clasici negri și o bluză roșie din satin, veți putea arăta impecabil fără a încălca normele unei ținute de birou.

O compoziție mai puțin oficială ar fi potrivită pentru o plimbare, o întâlnire romantică sau o petrecere cu prietenii. O alegere interesantă ar fi o fustă roșie în stil casual cu o geacă neagră din piele.

Dacă o astfel de ținută vă pare prea radicală, puteți include și un mic element de o culoare diferită, cum ar fi eșarfa. În acest fel veți obține o ținută mai diversă fără a încălca “regula celor trei game de culori”.

Vă propunem o selecție de ținute în care se îmbină armonios culorile roșu și negru.

Primăvara este anotimpul perfect pentru a purta un palton elegant. Croiala clasică și lipsa imprimeurilor este o alegere foarte potrivită pentru acest sezon.

Pelerina din piele de culoare roșie reprezintă un accent prea mare în ținută, de aceea ar fi bine să îl diluați cu haine negre monotone.

Perfecționism clasic: pantaloni și bluză de culoare neagră alături de un palton clasic roșu. În acest fel veți arăta uluitor și elegant în același timp.

Dacă vremea e răcoroasă, alegeți o haină de blană de culoare roșie, care va completa o ținută extravagantă pentru evenimente speciale.

Palton roșu și pantaloni negri: o combinație de șic, ce poate fi completată armonios de o poșetă sau pălărie roșie. Veți arăta excepțional!

O altă variantă clasică: pantaloni roșii cu top negru și sacou roșu.

Urmați aceste recomandări și căutați surse de inspirație! Spuneți-ne în comentarii ce alte ținute roșu-negru vă par cele mai reușite?