Așa arată dragostea adevărată pentru o femeie. „În sfârșit am învățat să trăiesc cu o femeie.”

Acest text pătruns de un sens puternic a ”explodat” rețeaua Facebook. Recomandăm să citiți aceste cuvinte pătrunzătoare împreună cu partenerul.

Cât de adevărate sunt aceste gânduri!

Am învățat să trăiesc cu o femeie. Să știți, că nu este deloc așa cum se scrie în romane. De exemplu, nu știam că părul lung al femeii nu este numai o frumusețe rară, care îi atinge coapsele, accentuează feminitatea și farmecul ei. Dar înseamnă și acuratețe în primul rând din partea mea. Deoarece, atunci când stă culcată lângă mine, trebuie mereu să-mi amintesc să îndepărtez părul ei de pe pernă și doar după asta să mă culc mai aproape de ea. Cu timpul acest lucru devine un obicei.

Nu știam, că atunci când femeia are o stare proastă de spirit, trebuie doar să o îmbrățișez, să aflu care este problema și apoi s-o liniștesc. La mine totul este altfel. Când sunt indispus, nu-mi place, să fiu întrebat despre asta – prefer să depășesc aceste momente în singurătate.

Nu știam, că dacă femeia niciodată nu-mi cere ajutorul, ea oricum întotdeauna așteaptă să-i ofer acest ajutor. „Nu te atinge, voi face totul singur!”. „Dar, pot și singură…” Nu, nu poate! Mai exact așteaptă ca eu să insist să fac totul singur. Pentru ea este important să se simtă femeie, iar eu pot să fiu și un cal dacă este nevoie. Apropo!

Dacă nu-i permiteți femeii să ridice nimic mai greu decât un buchet de trandafiri, atunci în curând veți observa, că va fi indispusă tot mai rar și va zâmbi în fiecare zi.

Nu știam nici faptul, că femeia nu este doar o amantă, cu care poți împărți așternutul, baia sau masa. Dar este și un prieten pe care trebuie să-l asculți foarte atent. Să auzi, atunci când o asculți vorbind despre nimic.

Femeia nu este un mister, nu. Și pentru fiecare din întrebările mele pot obține un răspuns, dacă sunt puțin mai atent. Ea întotdeauna îmi spune ceea de ce are nevoie. Întotdeauna! Este ciudat când bărbații spun că nu știu ce vrea femeia lor. Cel mai probabil, ei nici nu doresc să știe acest lucru.

Nu știam, că relațiile nu sunt numai pentru mine, ci pentru mine la pătrat. Fiecare trebuie să facă niște pași, până când buzele se întâlnesc. Dacă stați pe loc, iar celălalt vine în întâmpinarea dvs, atunci cel mai probabil într-o zi veți rămâne în spatele său.

Fiecare face pașii săi. Cine nu are picioare nu are ce căuta la start…

Să împingi pe cineva în șanț nu este nici pe departe sfârșitul. Din orice șanț, întotdeauna poți ieși, este important doar să nu respingeți mâna celuia care v-a împins acolo. Țineți strâns această mână și nu așteptați clipa când puteți împinge la fel.

A proceda ”ca răspuns” sau ”reciproc” este același lucru, ca atunci când ambii beau otravă dintr-un pahar. Chiar și atunci când celălalt știe despre consecințele care vor urma dacă beți această băutură, trebuie să vărsați din vas ceea ce ucide relația și în locul acestei băuturi să turnați ceea ce vă îmbată.

Tandrețea mâinilor este uneori mai îmbătătoare decât orice vin rafinat.

Nu știam, că sentimentele nu sunt în abdomen, ci în vârful degetelor cu care atingi femeia. Și dacă harpa cântă, înseamnă că este instrumentul tău. Deoarece degetele nu pot fi acordate. Fie aveți talent, fie nu aveți…