Așa arată de fapt divorțul: adevărul în 7 imagini tulburătoare!

Scurt și emoționant!

Divorțul este una dintre cele mai dificile încercări pe care le poate trăi o familie, iar dacă nu l-ați experimentat din interior, puțin probabil să vă puteți imagina cât de dificil este, scrie Bored Panda.

Un artist, ce semnează cu pseudonimul Mac, a ilustrat efectele divorțului asupra membrilor familiei, întru-un mod simplu, dar prin intermediul unor benzi desenate pline de profunzime și suferință, care nu pot decât să ne tulbure până la lacrimi.

Priviți!

Bored Panda/Mac

Bored Panda/Mac

Bored Panda/Mac

Bored Panda/Mac

Bored Panda/Mac

Bored Panda/Mac

Bored Panda/Mac

Iată cum au reacționat la mesajul acestor benzi desenate câțiva dintre internauți:

”Atunci când părinții mei au divorțat, nici unul din ei nu a dorit să mă ia în noua lui familie. Acum nu-mi mai pasă, însă aceste benzi desenate m-au zdruncinat până în adâncul inimii…”

”Foarte sincer. Părinții mei au divorțat acum 2 ani, pe când aveam 16 ani, iar acest lucru m-a adus în pragul sinuciderii…”

”Este ca o lovitură sub centură. Tata m-a părăsit la o vârstă fragedă, iar mama din disperare mă ignora total și își petrecea timpul cu tot felul de bărbați”.

Alți utilizatori ai forumului, însă, au vorbit despre un altfel de experiență de divorț a părinților:

”Și eu sunt un copil al divorțului, dar în cazul nostru a fost altfel. Tatăl meu a plecat și și-a întemeiat o nouă familie, dar tatăl vitreg mi-a fost mereu alături.”

”În cazul meu, istoria a fost alta: copiii s-au apropiat mai mult de mamă și inimile lor s-au resuscitat reciproc”.

”Nu se întâmplă mereu așa. Țin minte că la ziua mea de naștere, ne jucam cu toții împreună, iar mama mea se afla într-o cameră cu noua soție a tatălui meu, iar tata se juca cu fratele meu mai mic (cel care este fiul mamei, dar nu de la el). Era foarte amuzant și vesel!”