Artistul de machiaj care a meritat ”centura neagră” – 16 poze ”înainte” și ”după” o transformare impresionantă! 

Machiajul competent și potrivit, care ascunde imperfecțiunile și subliniază avantajele, a devenit deja de mult timp o formă de artă separată. Oamenii care dețin această frumoasă meserie, sunt maeștri care merită un premiu separat pentru talentul lor. Artistul de machiaj Pasha Kondrashin transformă cu măiestrie fetele, adăugând luminozitate și expresivitate imaginilor lor. Așadar, atractivitatea naturală a eroinelor începe să joace cu culori noi și să atragă și mai multă atenție a ochilor curioși.

Drag cititor, echipei noastre ne-a plăcut foarte mult munca acestui talentat artistul de machiaj și vă împărtășim cele mai impresionante fotografii înainte și după ce femeile nimeresc pe mâna acestui specialist experimentat și foarte talentat. Vă invităm să le vedeți mai jos:

1.

2.

3.

4.

5.

*Numele meu este Pavel Kondrashin. Sunt un make-up artist profesionist, stilist și coafor. Scopul meu este să creez frumusețe. Ca să creez un aspect unic pentru dvs, țin cont nu numai de caracteristicile aspectului dvs, ci și de dorințele și preferințele dvs. Mereu acord atenție chiar și celor mai mici detalii.”

6.

7.

8.

9.

10.

”În fiecare zi îmi transform clientele mele în zeițe, aducându-le imaginea la perfecțiune. Munca cu produsele cosmetice profesionale din clasa LUX asigură faptul că machiajul va fi de cea mai înaltă calitate și foarte confortabil. Sarcina mea este de a oferi o imagine unică, care să vă sublinieze frumusețea naturală și să vă facă regina oricărui eveniment. Totul deoarece sunteți demne de admirație!”

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Dvs vă machiați des? Sau în viața dvs de zi cu zi vă descurcați fără machiaj? Ce tip de machiaj preferați?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.