Articole din garderoba feminină pe care le preferă bărbații

Sarafane vaporoase.

Grațioase și feminine, sarafanele sunt perfecte pentru sezonul de vară. Dacă veți găsi un model care să se aranjeze perfect pe silueta Dumneavoastră și veți opta pentru o culoare delicată, veți arăta ca o adevărată zeiță. Bărbaților le plac foarte mult femeile romantice și delicate.

1.

2.

Fustă creion.

Fusta creion scoate în evidență talia și îi conferă siluetei o formă de clepsidră. Pe lângă aceasta ne face mersul mai grațios. Fusta creion este potrivită nu doar pentru birou, o puteți purta și pentru a merge la întâlnire. Nu uitați de pantofii cu toc înalt!

3.

4.

5.

Blugi skinny.

Și blugii skinny sunt preferații bărbaților deoarece scot în evidență silueta frumoasă.

6.

7.

8.

Ținute sport.

După părerea bărbaților femeile care practică sportul sunt frumoase. Poate tocmai din acest motiv sunt atrași de femeile care poartă astfel de ținute.

9.

10.

Rochii cu șliț și decolteu.

Femeile arată foarte bine în fuste și rochii cu șliț sau cu decolteu nu foarte adânc.

11.

12.

Cămașă albă.

O cămașă albă cu o croială simplă va face o impresie puternică asupra oricărui bărbat. Optați pentru modele simple, fără detalii inutile, cum ar fi volane sau naturi colorați.

13.

14.

Costum cu pantaloni.

Costumele cu pantaloni sunt preferatele femeilor stilate și încrezute. Pantalonii clasici scot în evidență picioarele frumoase.

15.

16.

17.

Ciorapi.

Ciorapii sunt considerați unul dintre cele mai picante elemente ale garderobei feminine. Dacă purtați ciorapi, alegeți fusta sau rochia potrivită pentru a ascunde elasticul.

18.

Stiletto.

Acest model clasic arată perfect cu fustă, rochie și chiar blugi.

19.

20.

21.

Adidași.

Adidașii sunt foarte populari în 2021. Aceștia nu mai sunt deja atribuiți unui stil sport. Astăzi pot fi incluși în diferite ținute – de la casual la business, sunt combinați cu blugi, rochii sau fuste.

22.

23.