Arta machiajului: stilistul care transformă femeile în adevărate vedete.

De multe ori, din cauza rutinei și a stresului, femeile nu observă cum încetează treptat să aibă grijă de ele însele. Hainele frumoase și elegante din garderoba lor sunt înlocuite cu altele mai simple și mai comode, uită să treacă pe la coafor, din cauza lipsei de timp și se machiază doar atunci când au vreo ocazie specială.

Dar, din fericire, este posibil să reveniți oricând la obiceiurile anterioare, mai ales dacă se va ocupa de acest lucru un adevărat profesionist!

Konstantin Bogomolov este un stilist celebru în Letonia și în străinătate, care deține o academie de frumusețe ce ii poarta numele. În cadrul cursurilor pe care le oferă, el invită femei obișnuite cărora le oferă schimbări de look spectaculoase.

Lucrările stilistului ne demonstrează vădit cât de bine reușește să creeze o nouă imagine care corespunde caracterului și modului de viață a persoanei. Bogomolov ne arată foarte clar că fiecare femeie este o adevărată regină.

Am pregătit pentru Dumneavoastră unele fotografii care ne arată transformările uimitoare ale femeilor care au avut noroc să nimerească pe mâinile unor elevi talentați ai școlii Bogomolov.

Tatiana are vârsta de 60 de ani, pensionară.

Lydia, 43 de ani, contabilă.

Una, 46 de ani, auditor.

Irena, vârstă de 65 de ani, pensionară.

Tatyana, 53 de ani, pensionară.

Inese, 51 de ani, avocat.

Natalia, 50 de ani, antreprenor.

Layla, 46 de ani, contabilă.

Valentina, în vârstă de 63 de ani, pensionară.

Rezultatele acestor transformări magice ne-au reamintit încă o dată de marele rol pe care îl joacă hainele, make-up-ul și o coafură alese în mod corespunzător.

Nu uitați, femeile sunt adevărate regine! Aveți grijă de Dumneavoastră!