Arome inteligente care denotă bunul gust al unei femei

O femeie inteligentă va evita parfumurile tari și stridente, optând pentru arome rafinate și discrete.

Parfumul pe care îl va alege îi va completa ținuta impecabilă.

Vă propunem în continuare câteva arome care denotă bunul gust al unei femei.

Cacharel Noa.

Această aromă frumoasă și delicată este preferata multor femei, deoarece se potrivește oricărei ținute stilate. Alții vor asculta și admira. Buchetul parfumat de narcise, lalele și mimoză este extraordinar. Parfumul Cacharel Noa evocă romantism și feminitate.

Carven Le Parfum.

Este un parfum inteligent și aristocratic, feminin și atractiv, cu o aromă proaspătă și ușoară, presărată cu zahăr pudră și un amestec floral-citric cu note expresive de mandarină, iasomie și ienibahar. Rafinamentul Dumneavoastră va fi un cadru perfect pentru acest parfum.

Solo Loewe Ella.

Acest parfum vă va scoate în evidență din mulțime. Este un parfum original și cu personalitate, perfect pentru sezonul estival. Sunetul notelor de portocal cu măr verde și flori albe este pur și simplu irezistibil.

Paco Rabanne Olympea.

Aceasta este un parfum de seară, pentru doamnele rafinate. Aroma dulce în combinație cu prospețimea mării creează o aromă originală, scumpă și intrigantă.

Body Burberry.

Această aromă a fost creată pentru femeile delicate, care știu să se bucure de viață și să aprecieze fiecare moment. Farmecul compoziției surprinde cu note de piersică, frezie albă, pelin amar transformându-se într-o explozie puternică de emoții. Are note de trandafir și iris, cu nuanțe aurii de miere și lemn de santal.

Aceste parfumuri minunate vă vor face să vă simțiți în al nouălea cer.