Armăsarul Friesian Frederick cel Mare, care a cucerit internauții cu frumusețea sa!

Calul Friesian este o rasă unică, cunoscută pentru părul său strălucitor și negru, cu o coamă și coadă grea. Acești cai au fost obținuți și crescuți dintr-o rasă foarte veche, care era răspândită în toată Europa de Vest. Acesta este unicul cal ce provine din Olanda, unde este considerat o adevărată comoară națională. Vă prezentăm mai jos o selecție de poze, care vă vor dovedi că acesta este un animal de o frumusețe rară.

1. Prin firea sa, aceste animale sunt foarte talentate, devenind vedete la expoziții. Pot fi folosiți atât pentru competiții, cât și pentru odihnă.

2. Sunt foarte inteligenți. Ei însuși arată dorința de a învăța și participa la expoziții sau competiții.

3. Acesta este armăsarul friesian, numit Frederick cel Mare, a cărui coama fascinantă și strălucitoare a cucerit tot internetul. A devenit o senzație globală în presă și a primit titlul de ”Cel mai frumos cal din lume”.

4. Doar privindu-l, veți înțelege de ce este atât de popular.

5. Coama sa lungă, puțin ondulată, se dezvoltă maiestuos în vânt sau când sare. Privind aceste imagini…de parcă-ți taie suflarea.

6. Spectatorii și juriul îl descriu pe Frederick cel Mare, ca fiind ”un cal puternic, elegant, frumos și nobil”.

7. Frederick a devenit campion în 2007 la faimoasa expoziție, Woodside Expo din California. Iar în anul 2008 a primit titlul de ”Marele Armăsar”. În 2014 Frederick iar a primit o panglică albastră în competițiile ecvestre.

8. Majoritatea fotografiilor superbe a calului au fost făcute de Cally Matherlly de la Cally’s Fotography. Acest studiou de ani de zile lucrează cu ”Marele Armăsar”.

9. Fotografiile ei captează frumusețea magnifică a lui Frederick, cu aer nobil și individualitate.

10. 

V-a plăcut de acest armăsar vestit? Vă plac caii? Așteptăm cu drag comentariile dvs.