Giorgio Armani a arătat cum trebuie să se îmbrace și femeile obișnuite, nu doar fotomodelele!

Giorgio Armani știe cel mai bine ce înseamnă eleganța. Gurul industriei de modă a dovedit că modernul nu înseamnă întotdeauna incomod și strâmt. Stilul Armani este egal cu eleganța și glamour-ul business. Fasingur.info este sigur că Giorgio a creat acel stil care se potrivește femeilor adevărate.

одежда на каждый день

Haine pentru fiecare zi

Modelierul italian de 81 de ani este convins că femeile trebuie să se poarte haine simple, confecționate și materiale naturale și calitative. „Diferența dintre stil și modă ține de calitate” – afirmă Armani. Ținutele comode și elegante pentru fiecare zi sunt cea mai frumoasă bijuterie a femeii. Croiala perfectă, materialul gingaș și minimalismul conferă colecției maestrului acea eleganță și armonie absolută pentru deținătoarele lor.

стиль джорджио армани

„Eleganța este cheia ținutei care nu a cedat influenței vremurilor, deoarece nu a ieșit niciodată din modă și cu aceasta nu veți ieși niciodată din modă. Pentru mine stilul este mult mai importantă decât tendințele trecătoare din modă” este convins Giorgio Armani. Colecția de toamnă- iarnă „Noi standarde” menționează că este cea mai frumoasă.

стиль армани в одежде

Persoanele unei companii de publicitate au devenit top modele în anii 90. Stella Tennant, Eva Herzigova, Yasmin Le Bon, Nadja Auermann – sunt niște frumuseți adevărate!

одежда на каждый день для женщин

Toată colecția este realizată în nuanțe neutre, croiala este laconică și comodă. Totul este atât de feminin și elegant.

варианты одежды на каждый день

„Alegeți materiale de culori neutre, fără desene mari, ele vor putea fi purtate mai mult timp din punct de vedere a modei” – ne recomandă Armani.

идеальная одежда на каждый день

În fotografiile alb-negru se observă cel mai bine textura pânzei din care sunt cusute hainele.

идеи одежды на каждый день

Costumele cu pantaloni sunt preferatele lui Armani. Ele ocupă un loc de frunte în fiecare colecție a maestrului.

красивая одежда на каждый день

„Modelarea hainelor este cea mai sentimentală ocupație din lume” – este convins renumitul designer. Procesul de creare a hainelor cu mâinile lui Giorgio Armani este asemănător unui act de magie. Concentrarea energiei în degetele fine, guru învelește corpurile manechinelor în pânză. O adevărată magie!

модная одежда на каждый день

Armani este convins: „Nu fiți prea zeloși în alegerea hainelor: cei mai stilați oameni arată astfel încât de parcă nu ar depune nici un efort pentru a arăta bine.”

модели одежды на каждый день