„Aranjează și apleacă-te” – cea mai bună metodă de alegere a sutienului. Nu am dat greș niciodată!

Fiecare dintre femei cunoaște că sutienul poate face minuni. Pieptul mare îl subliniază frumos, iar pe cel mic îl mărește în volum. Însă alegerea sutienului nu este întotdeauna ușoară. Acesta nu trebuie să fie prea strâns sau din contra să fie prea larg. Probabil de mult ori vi s-a întâmplat să-l probați, totul pare bine, dar când începeți să-l purtați nu vă este comod.

Problema constă în probarea incorectă. Cum se întâmplă de obicei, ați îmbrăcați sutienul, v-ați uitat în oglindă și l-ați cumpărat. Însă pentru a cumpăra această piesă vestimentară senzuală trebuie să folosiți acest truc despre care vă va spune echipa noastră.

как выбрать лифчик

Cum se alege corect un sutien

Veți alege corect sutienul dacă veți deplasa puțin sânul în centrul cupei sutienului. Fiți atente, efectuați acest procedeu cu mâna opusă – cu dreapta aranjați sânul stâng și invers. Aplecați-vă, apoi ridicați-vă.

как выбрать лифчик

Astfel tot pieptul va fi în sutien și nu va ieși în afara acestuia, de exemplu, sub mână. Cu ajutorul acestui truc veți alege corect dacă vi se potrivește sau nu sutienul.

как выбрать лифчик

1. Prea mic

Sânii sunt foarte apăsați și ies foarte mult din cupe în față și lateral. De asemenea, centrul sutienul nu este lipit de piept. Dacă ridicați și lăsați mâinile în jos, sutienul nu revine la poziția inițială.

как выбрать лифчик по размеру

2. Prea mare

Între sâni și cupele sutienului există spațiu, iar partea laterală a sutienului care este mai aproape de subraț poate fi strâmtă.

как выбрать лифчик по размеру

3. Aranjare incorectă

Pieptul nici nu este strâns și nici nu este liber, dar este lăsat în jos sau între sâni s-au format pliuri.

как выбрать лифчик по размеру

4. Aranjare perfectă

Pieptul este puțin ridicat, dar nu iese din limitele sutienului. La mișcarea mâinilor în sus și în jos, sutienul își menține poziția.

как выбрать лифчик по размеру

Sfatul echipei

Această metodă s-ar părea puțin confuză și ciudată. Priviți video de mai jos pentru a o înțelege mai bine.

[mashvideo]

Vă dorim cumpărături reușite!